Vælg en side

Penis forlængere test - De bedste penis forlængere 2020

Penis forlængere virker i følge forskning og mine egne erfaringer. Lær det hele her.

Senest opdateret den 6. Mar 20202 Kommentarer

Penis forlængere Test
De bedste penis forlængere 2020

Penis forlængere virker i følge forskning og mine egne erfaringer. Lær det hele her.

Senest opdateret den 6. Mar 2020

Emner i denne guide

Guiden indeholder nedenstående emner. Benyt linksene for en nemmere navigation. Gør dog, dig selv den tjeneste at læse hele guiden.

 

Hvad er penis forlængere?

Penis forlængere er aperater som forlænger din penis ved at benytte et konstant træk på penis, dens væv og celler. Der findes over 10 forskellige former for penisforlængere og jeg har prøvet de fleste. I denne kæmpe guide anmelder jeg de forlængere som har fungeret bedst på mig. Jeg kommer også med mine bedste tips og tricks til at få sucess med din nye penis forlænger. Penis forlængere er den eneste forstørrelses anordning som har kliniske studier, som påviser en penis forstørrelse. Dermed ikke sagt, at penis piller og pumper ikke virker. For det gør de. Der er bare ikke forsket i det. Udover at forstørre penis, så kan forlængeren også rette en krummerik, hvis du har sådan en. Alt dette lærer du meget mere om i guiden. God læsning!

Penis forlængere test: De absolut bedste penis forlængere i 2020

I mere end femten år har jeg beskæftiget mig med penis forstørrelse. Jeg tror jeg har brugt over 1 million kroner på forskellige gadgets gennem tiden. Det er rigtig mange penge og jeg jagtede altid de hurtige løsninger. Jeg er blevet klogere (heldigvis) og lærer nu ud af mine fejl og erfaringer. Gør dig selv den tjenete at følge de råd jeg kommer med i denne guide og på siden i det hele taget. Det vil spare dig for rigtig mange penge og ikke mindst tid. Jeg har været over 20 forskellige penis forlængere igennem og jeg er altid vendt tilbage til den samme model. Det er en model, som mange hader og de fleste sværger til nummer to og tre på min liste, men husk på, at det netop er det – MIN liste. Det er min egen vurdering baseret på mine egne erfaringer. Så blot fordi jeg anmelder en type forlænger som værende nummer 1, så er det ikke ens betydende med at alle andre eller du synes det samme. Det kan være din favorit slet ikke er blandt min top 3. Jeg kommer dog rundt om alle typer forlængere i løbet af guiden, så du får det store overblik.

Bedømmelse

 • Effekt
 • Komfort
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering

Dansk produceret verdensklasse!

Male Edge er produceret i Danmark og har været på markedet i over 10 år. Det har fra dag 1 været min fortrukne penis forlænger.
Bedømmelse

 • Effekt
 • Komfort
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering

Den originale danske forlænger

Jes extender var den første penis forlænger på markedet. De har mere end 20 år på bagen. Mange har denne som favorit!
Bedømmelse

 • Effekt
 • Komfort
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering

Tusindvis solgt på verdensplan

Andropenis er en af bestsellerne hvis man kigger udenfor Danmark. Producenten lover 0.5cm pr måned, hvis deres anvisninger følges.

Hvordan virker penis forlængere

Penis forlængere virker ved gradvist at strække penis lidt længere. Når du mere eller mindre konstant holder et stræk på din penis, så begynder dine celler at dele sig. Dette kaldes celledeling (cytokinese). Det skal jeg nok komme mere ind på om et øjeblik. Men først vil jeg gerne gøre det helt klart, at det tager lang tid at forstørre din penis, uanset hvilken metode du benytter dig af. Med penis forlængere vokser din penis i gennemsnit 1mm om ugen. Det vil sige, at du skal bruge den dagligt i mellem 4-10 timer i 10 uger før din pik er vokset 1cm. Hvis du sidder og tænker at det er lang tid for så lidt, så skal du ændre perspektiv. Ja det er da mange timer du skal have den på, men hvor mange timer har du gået og haft mindreværd over din penis størrelse? – Her har du en metode som kan forstørre din penis uden kirugi og så er det klinisk dokumenteret. Og du kan opnå hurtigere resultater ved at kombinere brugen af forlægneren med eksempelvis piller, pumper, øvelser eller alle 4 hvis du virkelig vil ud over stepperne.

Den tekniske del

Så er det blevet tid til at gå lidt i dybden med teorien omkring penis forstørrelse med forlængere og i det hele taget. Det er nemlig samme princip som gør sig gældende med samtlige metoder når du arbejder på en større penis. Det handler om celledeling. Der findes to typer af celledeling den sexuelle og den vegetative celledeling. Nu fristes du sikkert til at tro, at det er den sexuelle deling vi arbejder med ved penis forstørrelse, men det er faktisk den vegetative deling som får vores penis til at vokse.

Tidligere nævnte jeg at celleding var lig med cytokinese og det er egentlig også sandt, blot meget forenklet. Cytokinesen er nemlig sidste fase i celledelingen ud af proces på fem trin. Alle disse trin kaldes samlet mitose. Selve delingen af cellen sker altså i sidste fase, som vi kalder Cytokinesen. 

Mitosen inddeles i fem faser; profase, metafase, anafase, telofase og cytokinese, hvor de første fire repræsenterer kernedelingen og hvor cytokinesen repræsenterer den efterfølgende deling af cellen.

Cytokinesen omtales også som dattercellen og næsten altid ens med modercellen. Der kan dog forekomme delinger med mindre mutationer. Dette har ingen betydning for din penis vækst, og det betyder blot at den nye celle har en lille afvigelse fra den oprigtige.  

3 grunde til ikke at købe en penis forlænger

Penis forlængere virker for alle mænd punktum. Men når det er sagt, så er det ikke alle mænd som har det der kræves. Så hvis du sidder med den rigtige indstliing så kan du faktisk få en penis, som er større end over 90% af andre danske mænd. Hvis du kan nikke genkendende til flere af disse grunde, så skal du nok arbejde lidt på din indstilling inden du køber en forlænger.
01. Du er doven

Hvis du kigger dig selv i spejlet og er helt ærlig overfor dig selv et øjeblik – Er du så den dovne type? Hvis du er det, så skal du måske genover om du skal købe en penis forlænger. Uanset hvilken forlænger du vælger at købe, så er der en læringsprocess. I starten kan du gå og pille den af og på hele tiden, og det vil generelt bare føles pisse irriterende at have den på. Det er allerede i denne fase at de fleste mænd giver op. De når slet ikke at opleve hvordan det er at benytte forlængeren i det stadie hvor du faktisk ikke bemærker du har den på.

 

02. Undskyldninger

Jeg ved godt at det kan være svært at finde tid til at benytte penis forlængeren. Selvom du godt kan have den på under tøjet, så skal du tænke over hvilket tøj du har på, og selvom påklædningen er rigtig, så skal du stadig være opmærksom på, at den ikke er alt for tydelig. Du skal også være i en rimelig afstand fra et toilet eller ligende, hvis uheldet skulle være ude, og den glider af, eller den begynder at nive. Så selvom du har lært at sætte den på, så den egentlig føles behagelig, så kan hverdagens udskyldninger sætter en stopper for dine ønsker om større penis. Lad mig sige det sådan her. Hvis du ønsker at få det til at virke, så får du det til at virke. Hvis du konstant kommer med undskyldninger, så er det din egen skyld at du forbliver middelmådig.

 

03. Du er utålmodig

Selvom du får styr på ovenstående punkter, så har du stadig lang vej i mål – Rigtig lang vej. Når du har fået styr på de to første punkter, så er du måske kun 1 måned inde i forløbet. Du er ikke en gang halvejs – Du er ikke engang begyndt at se resutlater. Og det er her din motivation for en større penis virkelig skal være stærk. Det er nu magien er ved at ske og så alligevel ikke. Du er nødt til at være tålmodig, men hvis du er det, så vil du også få en pik som er større end gennemsittet – Og det er vel det du gerne ville er det ikke?

 

3 grunde til at købe en penis forlænger

Hvis du sidder med en stor motivation for at få en større penis, så kommer du ikke uden om penis forlængere. Penis forlængere kan benyttes alene, men jeg anbefaler som nævnt, at du kombinere dem med andre metoder. Herunder er der tre grunde til hvorfor en penis forlænger lige er noget for dig.
01. Motivationen er stor

Hvis du har et stort ønske om at forstørre din pik, så kan du roligt købe en penis forlænger. Såfremt du læst guiden fra start af og ikke sprunget til denne del, så kender du teorien bag penis forlængere og er klar over at resultaterne er veldokumenteret.

 

02. Du er tålmodig

Du har forhåbenligt forstået at denne rejse du er ude på er meget langt. Jeg vil næsten gå så langt at sige, at det er en livsstils ændring. Om ikke andet, så kommer din tålmodighed dig til gode og du vil opnå det langt over halvdelen og de mænd som læser denne guide ikke vil – En større pik.

 

03. Du stresser ikke

Nu tænker du måske, at dette er det samme som at være tålmodig, men det er ikke tilfældet. Du kan godt være tålmodig, og stadig stresse over manglende resultater. Hvis du stresser over din rejse, så går du konstant og måler din penis. Det dur ikke. Hvis du derimod kan være rolig og nøjes med at måle hver 3 måned og bare nyde rejsen. Så er penis forlængere lige noget for dig og  så er din sucess også garanteret. 

 

 

Fordele ved penis forlængere

 • Passiv penis forstørrelse
 • Retning af krummerik
 • Bedre erektion
Dette er de 3 væsentlige fordele ved peis forlængere. Det er en passiv forstørrelse af penis. Jeg sidder faktisk med min penis forlænger på nu, mens jeg udarbejder denne guide. Du har altså hænderne fri, til at lave andre ting. Forlængere giver også en bedre ereksion fordi de forbedre blodomløbet. Til sidst, så har penis forlængere også en dokumeteret virkning på krummerik – en skæv penis.

Ulemper ved penis forlængere

 • Kan være dyrt
 • Tidskrævende
 • Ubehag

En penis forlænger koster som regel ikke under tusind kroner og for nogle er det mange penge. Personligt synes jeg det er billigt, hvis ud virkelig ønsker en større penis. Hvis du virkelig sidder stramt i det, så kontakt mig, så kan vi se om jeg ikke kan skaffe dig en rabat. Som du allerede ved så er det en tidskrævende process og det ses af de fleste som en ulempe og ja, det er da også træls, men rom blev ikke bygget på en dag. Penis forlængere kan skabe ubehag. Som regel skyldes det dårlig teknik og kan i 98% af tilfældende elemineres. Kontakt mig gerne, hvis du oplever problemer.

Konklusion

I denne guide har vi snakket om penis forlængere. Du har lært hvad det er og teorien bag. Vi har kigget på nogle grunde til at købe en forlænger og grunde til IKKE at købe en forlænger. Og som altid har jeg listet nogle fordele og ulemper. Hvis guiden har skabt tvivl eller spørgsmål så spørg endelig. Husk at bedømme guiden herunder. På forhånd tak.

Var det en god artikel?

Klik på en stjerne og stem!

Bedømmelse: 5 / 5. Antal stemmer: 4

Vær den første til at stemme!