At måle penis størrelse er nødvendigt inden du begynder på penis træning. Det er den eneste måde hvorpå du kan være sikker på din forstørrelse.

Det er lidt ligesom med styrketræning. Du går og kigger på dig selv hverdag, og synes ikke rigtig der sker noget. Men så en dag støder du en i en ven du ikke har set længe, og han siger “du er godt nok vokset” – Du tror ikke rigtig på ham fordi du ikke kan se det.

Man stiger sig blind på sig selv og sin penis. Det er derfor det er vigtig at måle penis størrelse inden, under og efter dine penis øvelser. Jeg anbefaler at du måler penis 1 gang om måneden i starten, og når du er godt i gang, så vil jeg nøjes med at måle 1 gang hver 3 måned.

At måle penis størrelse – Længden

Når du skal måle penis størrelsen for at finde din længe, så er der 2 metoder, som man benytter. Jeg bruger altid begge metoder og anbefaler at du gør det samme.

Metode 1:

Det er hvad vi på engelsk kalder BPEL det står for “Bone Pressed Erect Length” som oversat til dansk betyder “knogle presset stiv længde”

Du tager en lineal og måler penis på toppen af penis. Og presser linealen ind i huden over penis, indtil du ramler en knogle. Denne måle metode er den mest præcise, da den måler penis egentlige længden. Man har altid 1-2 centimeter penis inde i kroppen. Hvor meget, afhænger af hvor tyk eller tynd du er.

Metode 2:

Denne metode kaldes blot EL “Erect length” og betyder “Stiv længde”
Du følger fremgangsmåden beskrevet ovenover, men i stedet for at presse linealen ind til knoglen, så tager du og måler fra huden af og ud til hvor glans (penishovedet) slutter.

Denne længde, er den længde du kan se og reelt bruge. Men som nævnt, så er den ikke 100% præcis.
Hvis du taber dig så vil du få mere synlig penis, og det er fedt, men det er ikke en reel forøgelse, det er fedtet over penis som er blevet mindre.

At måle penis størrelse – Tykkelsen

EG kalde det når man måler tykkelse af en stiv penis. Det står for “Erect Girth” eller påd ansk “Stiv tykkelsen”
Igen er der to metoder til at måle dette.

Metode 1:

Du tager et målebånd og måler penis ved roden samt det tykkeste sted på penis. Målebåndet skal være viklet stramt om penis, men ikke så stræmt at det giver et mindre resultat end ellers.

Grunden til du måler 2 steder er, at du som regel oplever en forølgelse først ved roden af penis. Og hvis du har en “knold” på penis oppe mod glans, som er tykkere end resten, så er det den tykkelse en pige kan mærke under samleje.

Metode 2:

Denne metode anbefaler jeg ikke, men det kan være nødvendigt, hvis man ikke har et målebånd ved hånden.
Sammen fremgangsmåde som ovenfor gør sig gældende, istedet bruges et stykke snor, tandtråd eller ligende. Mål tykkelse ved roden og det tykkeste punkt.

Mærker med dine fingre på snoren eller tandtråden, hvor tyk din penis er. Lig derefter snoren eller tandtråden op mod en lineal, og du kan på den måde se hvor tyk penis er.

 

Konklusion

At måle penis størrelse er vigtigt, for at følge sin fremgang eller mangel på samme. Man måle 1 gang hver måned i starten og ellers måler man 1 gang hver 3 måned. Det er vigtigt at man måler samme sted hver gang, for at se et reel resultat.