Hold styr på din penis forstørrelse. Ligesom med styrketræning, så stiger man sig hurtigt blind på sine egne resultater. Det er derfor vigtig at hold styr på din penis forstørrelse. Det anbefaler jeg at du gør på følgende måder.

Hold styr på din penis forstørrelse – Dagbog

Jeg vil anbefale dig, at du dagligt, efter din penis træning skriver ned, hvad du har trænet, og hvordan det er gået. Føltes din penis i god form, var den træt? alt hvad der er værd at nævne.

Hvis du oplever en særlig god eller dårlig træning, så er det en god ide, at notere  hvad du har spist og drukket. På den måde kan du finde grunden til dette. Hvis du har spist en fødevare, som gør godt for din penis, så skal du narturligvis spise mere af den. Og omvendt, hvis du har spist noget, som får penis til at skrumpe, så skal dette undgås.

Søvn er vigtig for din forstørrelsen, derfor notere jeg også altid hvor mange timer jeg har sovet, og hvor godt jeg har sovet. Jo mere detaljeret du kan lave din dagbog, jo bedre. Jeg ved godt, at det er ikke er så spændende, men du bliver glad for det i længden.

Du skal også notere om du har lavet penis øvelser, brugt penis pumper, penis forlængere eller indtaget penis piller. Igen ALT hvad du har gjort, lavet. Hvis du er i tvivl om det er relevant, så skriv det ind alligevel.

Hold styr på din penis forstørrelse – Mål din penis

Dette er nok den vigtigste pointe, når du skal hold styr på din penis forstørrelse. Mål din penis! det er vigtig for at se om du rent faktisk får en større penis, eller om du blot får en stærkere erektion.

Du kan læse mere om hvordan du måler din penis her.

Konklusion

Det er vigtig at føre dagbog over sin fremgang eller mangel på samme. På den måde kan du lettere finde ud af hvad der går galt, eller hvad du gør rigtigt. Det første og det vigtigste skridt, er at måle sin penis størrelse. Det er med til at be eller afkræfte at du er på det rigtige spor.

hold styr på din penis forstørrelse