Select Page
Jelq øvelser, er de penis øvelser, som har eksisteret i længst tid. Der er beretninger om, jelq øvelser allerede 200 fk. Sikkert også længere tilbage. Men hvad er det der gør jelq så specielt?
Jelq øvelser, eller blot Jelq er en unik penis øvelse, fordi din både kan fokusere på længden og tykkelsen af penis.
[toc]

Jelq øvelser fordele

Det er gratis & forholdvist nemt at lave jelq øvelser

Som med de fleste penis øvelser, så er jelq øvelser gratis. De koster ingen penge. Det kræver dog noget tid og dedikation at meste øvelserne. Men når man først har lært det, så er det ligesom at cykle – Man glemmer det aldrig.

Du kan lave Jelq øvelser næsten overalt

Jelq øvelser udføres kun med hænderne, og muligvis noget creme eller olie. Men grundet øvelsens mange varianter, så er det ikke et must.

Jelq øvelser giver forholdvis hurtige resultater

Fordi jelq øvelser pumper blod ud til penis, så vil du efter endt træning se en umiddelbar forstørrelse. Denne er naturligvis ikke cementeret endnu, men det giver dig en ide om at det er muligt at forstørre penis.

Der er mange varianter af Jelq øvelser

som nævnt ovenfor, så er det mange varianter af jelq øvelser, og det gør at du ikke behøver at kede dig når du træner. Hvis du er kørt fast i en variant, så kan du blot prøve en anden.

Jelq øvelser ulemper

Det kan svine

Hvis du laver den klassiske jelq, med creme eller olie (min favorit) så får du fedtet hænder og penis. Ikke at det nødvendigvis er et problem, men det er værd at nævne.

Det kan blive kedeligt

I starten så er jelq øvelser og alle penis øvelser, sjove, – MEN, det bliver også hurtigt hverdag igen. Det er derfor vigtigt at finde ting som motivere dig, så du holder dig fokuseret på dine mål og finder en glæde i de daglige øvelser.

Du skal have nye underbukser

Okay, lidt sjov “ulempe” men det skete for mig. Inden jeg startede med Jelq, så gik jeg i stramme underbukser, da min penis begyndte at vokse, var jeg nødt til at købe de klassiske boxershorts, for at få plads til det hele.

Jelq øvelser varianter

Som du sikkert har forstået nu, så er der mange varianter af jelq øvelser, men hvad er de forskellige varianter og hvordan skal de udføres? Det kommer jeg til nu.

 

Hvis du har svært ved at forstå hvordan øvelserne udføres, eller blot har andre spørgsmål, så er du velkommen til at sende mig en besked. Jeg har hjulpet over 300 mænd, med en sucessrate på 88%. Det kunne være fedt, hvis du blev den næste!

Brug for hjælp?

13 + 2 =

Våd jelq

Dette er den mest normale og udbredte af alle jelq øvelser. Det er hvor du du benytter creme eller olie.

Tør Jelq

Dette er ligesom våd jelq, men hvor du udlader creme eller olie.

Omvendt jelq

Udføres selvsagt omvendt af normale jelq øvelser.

V-jelq

Udføres med et V-greb frem for et normalt OK-greb

Langsom jelq

Udføres som våd og tør jelq, men med meget langsom udførsel.

Sådan udføres jelq øvelser

jelq øvelser

Jelq øvelser er en af de bedste penis øvelser der findes, hvis det ikke er den bedste

Inden du går i gang med at udføre nogle former for jelq øvelser, så er det vigtigt at du varme din penis op først. Dette gør du for at undgå skader, og for at få bedre og hurtigere resultater.
Du kan varme penis op på mange måder, men den jeg benytter, og den jeg altid anbefaler mine klienter, er brugen af et varmetæppe.

Våd jelq øvelser

Find en god creme eller olie. Jeg bruger oftest vaseline. Smør hænder og penis ind.

Start med at lav et OK-greb med din tommel og pege finger.
Din håndflade skal vende ind mod dig selv.
Placer nu din højre hånd med OK-grebet rundt om penis, så tæt på basen som muligt.
Klem indtil du har et godt greb. (ikke for hårdt i starten)
Kør langsomt dit OK-greb op mod glans (penis hovedet)
Stop lige under glans.
Inden du slipper din greb med højre hånd, tager du det samme greb ved basen af penis, men denne gang med venstre hånd.
Før venstre hånd op mod glans. Igen – stop under glans og tag nyt greb med højre hånd.

Ovenstående er hvad jeg betegner som en Jelq. Hver jelq skal tage mellem 3-7 sekunder. Jo længere tid jo bedre vil jeg sige.

V jelq øvelser

V jelq er nok min absolut ynglings af alle varianter. Der er mange, som ikke synes den giver noget, men jeg synes det er den variant som giver bedst. Folk reagere forskelligt på de forskellige penis øvelser, og det der virker for den ene, virker måske ikke for den anden. Det er derfor vigtigt at prøve sig frem inden man smider håndklæder i ringen.

V jelq kan udføres både våd eller tør, jeg laver dem altid våde.
Fremgangsmåden er den samme, som med våd jelq, men i stedet for at OK-greb laver du et V-greb med din pege og fuck finger. Du laver sådan set et “peace-tegn”. Du fat om råden af penis og kører mod glans. Jeg tager gerne fat fra siden af penis, men du kan også gøre det oppe fra. Prøv dig frem.

Langsomme jelq

Denne variant kan udføres i kombination med alle jelq varianter. Men her har du særlig fokus på at køre ekstra langsomt. Så 1 jelq kommer op og vare over 10sekunder.
Teknikken er svær at mestre i starten, fordi folk ofte opnår delvis eller hel erektion. Men hvis du bliver ved med at øve dig, så er det en super effektiv øvelse. Efter jeg har lavet langsomme v jelq, så er min penis så “pumped” at jeg næsten bliver bange for den.

Tør jelq øvelser

Tør jelq udføres på samme måde som våd jelq, den eneste forskel er at du ikke benytter creme. Tør jelq er mest for den lidt rutineret bruger. Det kan give dig et bedre greb, men det er svært ikke at skade huden i starten. Jeg anbefaler at du benytter våd jelq i et par måneder som minimum, inden du begynder at lege med tør jelq øvelser.

Omvendt jelq øvelser

Omvendt jelq er en knap så kendt variant, men jeg nyder at udføre den. Den kan både udføres våd og tør. Igen, vent lidt med den tøre variant.
Som navnet indikere, så er det en omvendt jelq. Du skal altså gøre som med normale våd jelqs, men du skal starte fra glans og så bevæge dig mod roden (basen) af penis.
Brug for hjælp?

2 + 7 =

Jelq øvelser konklusion

Det var lidt om jelq øvelser. Der findes lidt flere varianter, men det er ikke nogle jeg har så meget erfaring med endnu. Jeg vil på sigt opdatere artiklen, i takt med at jeg får mere viden om de andre varianter.
Hvis du aldrig har lavet jelq øvelser før, så start med våd jelq i et par måneder, og bevæg dig stille og roligt ud i de andre varianter.
0 0 Stemmer
Article Rating
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x