Vælg en side

Kost og større penis er to sider af samme sag. Hvis du spiser sundt og varieret, så vil penis vokse hurtigere. Din penis vokser ikke af at spise de rigtige ting, men den restiturer hurtigere efter penis øvelser og derved vil dine resultater komme til syne hurtigere end ellers.

Kost og større penis er vigtigt

Det er vigtig at du lever sundt, hvis du er seriøs omkring at få en større penis. En sund og balanceret krop, skaber en bedre bund for vækst, end hvis du lever usundt. Igen, tænk styrketræning. Kan man vokse uden en ordenlig kost? Ja – Er det optimalt? Nej, langt fra. Det samme gør sig gældende med penis træning.

 

Hvad er en god penis kost

Der er ikke noget magisk svar her. Spis sundt, så kommer du langt. Spis komplekse kulhydrater, massere og grønt og sørg for guds skyld, at drikke en masse vand. Ikke alene er vand sundt for dig og din penis, så hjælper det også med at du kan sperme længere. Og hvem er ikke interesseret i det.

Drik minimum 3 liter vand om dagen (ja, sukkerfri saftevand er okay) og spis 500g grønt og 500g frugt om dagen. På denne måde er du dækket godt ind med vigtige vitaminer og mineraler.

Jeg skal nok i en anden artikel komme mere ind på kosttilskud, til en optimal blodtilførsel til penis. Kosttilskud er ikke nødvendige, hvis man spiser 100% korrekt hver dag og altid, men det er der ikke meget sjov ved. Man skal kunne snyde en gang imellem, og her er kosttilskud et godt alternativ.

 

Kost og større penis – Sukker

Udover ovenstående, så er det vigtigt, at du undgå at drikke sodavand og andre sukkerholdige drikke. Det får din penis til at skrumpe, og det er ingen interesseret i. Sukker er generelt bare en dårlig ide for din helbred i det hele taget. Så længde du tænker på at ha en sund kost, og bruger din sunde fornuft, så har du optimere din penis forstørrelse en hel del.

Det er muligt at få en større penis, uden at gå op i kosten, men det gør den lange rejsere endnu længere, og det er du vel ikke interesseret i?

kost og større penis

Var det en god artikel?

Klik på en stjerne og stem!

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Vær den første til at stemme!