Vælg en side

Ofte stillede spørgsmål

Når det drejer sig om penis forstørrelse, så skal man ikke bare springe ud i det med lukkede øjne. Du er nødt til at vide hvad du laver.

Jeg forstår godt, at man bliver ivrig efter at få en større penis når det går op for en, at det rent faktisk er muligt. Men tænkt dig nu om, og brug din sunde fornuft. Du skulle nødig ødelægge penis.

Jeg vil gerne sørger for, at du kommer sikkert igang med din træning, og deraf denne side. Siden vil løbende blive opdateret i takt med, at jeg modtager flere “ofte stillede spørgsmål”.

 

Hvis dit ofte stillede spørgsmål ikke er at finde

Hvis du har et ofte stillede spørgsmål, som ikke bliver besvaret på siden. Så er du velkommen til at kontakte mig, så skal jeg nok vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Det er dog vigtigt, at du har lidt tålmodighed, jeg får utrolig mange henvendelser hver dag.

ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at få en større penis?

Det er normalvis sikkert at forstørre penis. Selvfølgelig er der nogle, som har en hovedeløs tilgang, til tingene. Men hvis du læser alle svarene her til de oftede stillet spørgsmål. Så skal du nok kunne forstørre penis sundt og sikkert.

Hvilke metoder virker bedst?

Det er ikke en metode som virker bedst til alle. Folk er forskellige, og vejen til en større penis vil derfor også være individuel. En fælles faktor er dog, at penis vokser bedst, hvis du ved siden af tager penis piller eller bestemte kosttilskud.

Derudover, er du selv nødt til at prøve dig frem. Jeg hjælper gerne.

Hvor meget større kan min penis blive?

Igen, der er ikke et svar, som gør sig gældende for andre. Hvor stor en forøgelse du kan opnå, kommer an på mange ting.
Du skal være dedikeret, du skal træne hvertfald to timer om dagen. Dog hvor, med noget semi passiv træning med henover. Derudover skal du gå med din penis forlængere, mellem træning.

Kort sagt. Du bestemmer selv hvor stor en penis du vil have!

Hvor lang tid går der før min penis bliver større?

Der går minimum 3 måneder før du har fået en større permanent penis. Du vil dog allerede efter en uge opleve en stærkere og større erektion og derved en større penis. Men disse gains er ikke permanente.

Er det dyrt at få en større penis?

Du behøver ikke betale dig fra, at få en penis forøgelse. Du kan nøjes med at lave penis øvelser.
Det er faktisk det jeg anbefaler alle nybegyndere.
Når det så er sagt, så kommer der et tidspunkt, hvor tiden og krafter du skal ligge i manuelle øvelser, bliver for meget, og her vil det være en god ide, at supplere med diverse penis forstørrelses metoder.

Er min forøgelse permanent?

Du kan godt opleve at din penis vokser, uden at den forbliver større. Du skal cementere dine gains, før du kan sige at din penis er permanent større.
Dette gøres ved at blive ved med at træne penis, selvom den ønskede forøgelse er nået. Typisk tager det 1-2 måneder ekstra at cementere sine gains.

Det bedste er dog, at gøre penis forøgelse til en livsstil. Selvom jeg har opnået den størrelse jeg ønsker. Så træner jeg stadig penis, for at holde den sund og rask.