Select Page

Penis anatomi er vigtigt, når du vil ændre din krop, i det her tilfælde din penis, så er det vigtigt at du ved, hvad du har med at gøre.

For at finde den helt rigtige penis forstørrelses metode, som passer til dig, er det vigtigt at vide hvordan din penis virker. Først derefter kan du bestemme, hvilken metode du skal vælge.

Som du kan se på billedet her på siden, indeholder din penis 2 kamre, som hedder Corpora cavernosa. Disse kamre bliver fyldt med blod når penis bliver opstemt.

Når de 2 kamre bliver fyldt med blod, bliver de udvidet og begynder at presse på indersiden af penis, det virker som en ventil der gør at bloden kan kommet ind, men ikke ud. Når trykket i corpora cavernosa er højt nok rejser penis sig op og skaber en erektion.

Kapaciteten af corpora cavernosa er den vigtige faktor for hvor stor penis bliver under en erektion. Penis kan kun blive lige så stor, som kamrene kan udvides, da erektion er afhængig af størrelsen af disse når de er fyld op.

 

Penis anatomi – Corpora cavernosa skal fyldes med blod

De fleste penis forlængelses metoder, bortset fra kirugi, sigter efter at forøge kapaciteten af Corpora cavernosa, for at tilføre en større mængde blod under en erektion.

Udover ovenstående, som er den vigtigste faktor for en større penis. Skal man også huske på det man kalder “ligaments”

Det er ledbånd, som løber ned og igennem penis. Disse skal strækkes længere, for at opnå en optimal forøgelse.

Hvis blot Corpora cavernosa ekspandere, men dine ligaments forbliver samme størrelse, så opnår du en tykkere penis, men en knap så lang en.
Tingene skal gerne følges ad.

Din penis er en muskel

Penis er faktisk en muskel. Ikke en muskel, som du kender det, men tæt nok på. Det er hvad vi kalder en blød muskel. Det vil altså sige, at penis, blandt mange andre ting består af muskelvæv.

Det er vigtig viden, for at danne sig det store billede. Man har endnu ikke konkluderet endeligt, hvordan penis forstørrelse virker. Men det at man ved, at det er en muskel, det hjælper mig til at forstå, at en reel forøgelse er mulig, og ikke mindst, en permanent forøgelse.

Penis anatomi og penis forstørrelse

Selvom man endnu ikke ved hvordan penis forstørrelse rent faktisk virker i ren praksis, så er der mange der debattere om det. Personligt, efter at have studeret penis anatomi, så er jeg tror jeg på følgende:

Vi ved med sikkerhed, at penis består af blød muskel. Så det er naturligt, at drage paraleller til styrketræning. En skelet muskel (hel muskel) vokser, ved at nedbryde muskel celler, og genopbygge sig større og stærkere over tid.

Jeg mener, at det samme gør sig gældende i penis. Det er det der giver mest mening iforhold til mine egne observationer.

Penis anatomi og kroppens anatomi

Jeg har altid styrketrænet meget, og gået op i en sund krop. Hvad jeg har oplevet er, at hvis jeg bruger samme  fremgangsmåde til min penis træning som jeg gør med min styrketræning, så kommer min forøgelse hurtigere og min restitution er bedre.

 

penis anatomi

0 0 Stemmer
Article Rating
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x