Penis forlængere virker rent fantisk. Og de virker bedre end de fleste mænd går rundt og tror. Penis forlængere har fået et blakket ry, og jeg kan egentlig godt forstå hvorfor.

Medierne har været med til at skabe et billede af, at resultaterne er små, eller slet ikke. Det er der lidt sandhed i. Det kræver dedikation og lang tid, at få en større penis. Og det er ingen undtagelse med penis forlængere. Tvært imod.
Men hvis man dedikere sig, og bruger den tid som det kræver. Så kan du opnå rigtig gode resultater.

 

Hvad er penis forlængere

Penis forlængere er et aperat/ en anordning, jeg kalder dem aperater.
Et aperat som du montere penis, og som så holder et lille træk på penis, gennem længere tid af gangen. Jo længere tid du kan holde ud at have penis forlængeren på, jo hurtigere vil du se restultater.

Penis forlængere er oftes næsten ikke synlige, eller helt usynlige under tøj. Nu siger jeg næsten, og som med alt andet er der altid undtagelser.

Penis forlængere og deres kvalitet

Når det kommer til penis forlængere, så går pris og kvalitet hånd og i hånd. Jeg anbefaler altid kun at købe de bedste penis forlængere, og de koster som regel lidt mere, end de dårligere.
Men den komfort, det design, som de lidt bedre penis forlængere har kontra de billigere, er til hver en tid de ekstra penge værd.

Set det sådan her op: Hvis du køber en af de billige penis forlængere og kun kan have den på i fem 5 timer om dagen, og bliver nødt til at tage den af en gang i timen, fordi den gnaver, har det så været en besparelse værd på 300-700kr?

 

Fordele og ulemper ved penis forlængere

Her under kan du se nogle af fordelene ved penis forlængere

 • Passiv forlængelse
  Du forlænger stille og rolig penis.
 • Hænderne er fri
  Dine hænder er fri til at lave andre ting.
 • Du kan bruge dem overalt
  Hvis du køber en penis forlænger af god kvalitet, kan du have den på overalt, uden den ses.
 • Perfekt supplement
  Den er et perfekt supplement til penis øvelser og andre penis rutiner

Ulemperne ved penis forlængere synes jeg er ret små. Så længe man er afstemt med hvad man kan forvente, så synes jeg egentlig at de fleste penis forlængere holder hvad de lover. Grunden til de mange klager, skyldes uden tvivl, at forbrugerne ikke har monteret den rigtig, og derfor ikke haft den på i de timer dagligt, som det kræver. Det er altid lettere at give andre skylden, for manglene resultater.

 

Penis forlængere – En passiv metode

En penis forlænger er det jeg kalder en passiv måde at forlænge penis på. Ideen med penis forlængere er at du skal have dem på lang tid af gangen, gerne 8-12 timer om dagen. Det giver sig selv, at strækket ikke må være alt for stærkt i de timer. Vi er ikke ude på at rive penis af.

Penis øvelser derimod er en mere aggresiv form for penis forlængelse. Tiden du bruger på penis øvelser er meget mindre, og belastningen og strækket kan derfor være mere intenst og stærkere.

Penis forlængere og historien bag

Penis forlængere har eksisteret i lang tid. De har faktisk været på markedet i snart 20år. De har været meget omtalt, på godt og ondt. Men en ting er sikkert. Et produkt, der har fået lov at blive på markedet i så lang tid, må virke, i mere eller mindre grad.

I kender sikkert den omtatle penis læge Jørgen Edge? Har er kendt for en lang række mislykkedes og meget ulovlige penis operationer. Han er ikke just en personlighed jeg er fan af.

MEN trods den manglende etik, så har han faktisk lavet flere penis forlængere, som er af rigtig god kvaltiet. Den bedste og mest kende penis forlænger han har lavet hedder Male edge. Den kommer vi mere ind på senere.

Penis forlængere og deres resultater

Du er sikkert nysgerrig, og undre dig over om penis forlængere virker. Det gør de uden tvivl. I min verden så er det logisk. Hvis du render og strækker din penis de fleste timer i døgnet, så vil den før eller siden blive længere.
Her er nøgle sætningen: før eller siden. Som nævnt før (det kan faktisk ikke nævnes nok) penis forstørrelse tager tid. Og det gør sig især gældende med penis forstærkere.

Jeg har været lidt inde på det, penis forlængere strækker din penis pasivt. Strækket er altså derfor ikke så hårdt, og resultaterne er derfor længere undervejs. Ikke desto mindre, så vokser din penis faktisk ved brugen af penis forlængere.

Penis forlængere, det rigtige mindset

Det du skal tænke på når du benytter penis forlængere er følgende.
Eftersom det er en pasiv metode, så betyder det at du har dine hænder fri til at lave andre ting i mens. Jeg går foreksempel på arbejde, mens jeg har min på. en af de tanker som jeg tit tænker er “Jeg tjener penge og min penis bliver større imens”. Det er tanker som disse, som gør rejsen til en større penis sjovere. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at det er ret vigtigt for du for success.  Jo mere positiv du er generelt i livet, jo nemmere går det hele også for dig. Penis forstørelse er ingen undtagelse

Penis forlængere og de negative tanker

Jeg vil ikke lyve for dig, i starten så er det virkelig ubehageligt at have penis forlængeren på. Men ligesom med de fleste ting her i livet, så er det kun i starten. Al ting har en tilvendigns fase.  Du skal tænke på, at du ikke er vant til at rende rundt med noget på din penis, og pludselig har du en forlænger på, og ikke nok med det, så strækker den også i penis.

De første 2 uger jeg brugte penis forlængere var et helvede. Jeg skfitede mellem 3 forskellige, og forbandte dem alle sammen langt væk. Jeg kunne kun have dem på en time af gangen, og ja, de generede mig bare uanset hvad jeg gjorde.

Sådan overvinder du de negative tanker om penis forlængere

Jeg tænkte at jeg måtte gøre et eller andet forkert. Så det jeg gjorde var, at jeg tog en weekend ud af kalenderen og satte mig til at læse. Og gæt en gang? Det var ikke penis forlængerene der var et problem, det var mig.
Jeg havde ikke læst godt nok op på lektien. For det første så startede jeg ud med alt for meget stræk. Og for det andet så havde jeg ikke læst nok fra andre brugere (Ja, der er mange andre i samme båd som dig, det bare at søge)
Jeg var sjovt nok ikke den første med det problem. Så jeg fik læst en masse gode tips, og prøvede lidt frem og tilbage, og fandt ud af, at det virkede for mig, at rulle et stykke stof omkring penis inden jeg monteret min forlænger.

Penis forlængere og den større penis

Når hele meningen med dette afsnit, var at fortælle og resultaterne ved brug af penis forlængere, men jeg synes det var vigtigt at få ovenstående med.
Det er kritisk for din sucess.

Når, hvad kan du forvente af penis forlængere? hvor mange centimeter vokser den?
Jeg er ked af at skuffe dig, svaret er ikke så enkelt, som du sikkert ønsker det. Penis forlængere skaber forskellige resultater fra person til person.
Den ene person kan klare et stærkere træk end den anden, og vil opnå bedre resultater. Men personen som ikke kan klare ligeså meget træk, kan benytte sin længere. Og vil derfor opnå hurtigere resultater.
Der er ikke noget konkret svar. Men det korte svar er, at alle kan få en længere penis, med penis forlængere

Min personlige erfaring med penis forlængere

Jeg kan dog fortælle lidt om min egen erfaring med penis forlængere. Jeg ved at de fleste af jer, nok gerne vil have nogle centimeter på.
Det kan i som sådan også godt få.

Min penis er vokset 5 centimer i slap tilstand, og 3 centimeter i stiv tilstand.

MEN! Det er penis forlængere kombineret med penis øvelser. Om resultaterne havde været meget dårligere uden penis øvelserne, det er ikke til at sige. Men jeg tror, at det er en god ide at kombinere flere og penis forstørrelses metoderne, for et hurtigere og mere vedvarende resultat.

Hvilke penis forlængere er de bedste

Der er utrolig mange penis forlængere på markedet, og det er ikke så overraskende, hvis du er forvirret. Det var jeg sgu også i starten.

Jeg har nævnt det før, men jeg nævner det igen: Kvalitet og pris går hånd i hånd, når det angår penis forlængere og penis pumper for den sags skyld. De ekstra penge du betaler for en lidt dyrer penis forlænger, kommer til at spille en afgørende forskel i komfort og hygeeijne.
Hvad har hygeeijne med penis forlængere at gøre? Når du har et aperat på så mange timer om dagen, og et sted du sveder meget, og tisser fra. Så VIL der komme baketerier på. Og de skal naturligvis vaskes væk jævnligt.

Jeg plejer at vaske mine penis forlængere en gang om ugen. Det er vigtig at den penis forlænger du vælger, er af et materiale som er nemt at vaske, og af et materiale som ikke genere huden.

Min Top 3 over penis forlængere

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige penis forlængere gennem årene.
Som du nok har forstået nu, så vægter jeg komfort og materialer højt. Og betaler gerne ekstra penge for det. Og det samme burde du.