Select Page

Penis Forstørrelse

Penis forstørrelse er muligt, men det er sjældent nødvendigt. Langt de fleste danske mænd har nemlig en penis størrelse som er ganske normal. Det kan godt være svært for dem selv at se, grundet porno, og dagens medier generelt. Min mission er at få denne misforståelse slået til jorden en gang for alle. Det brænder i mit hjerte, at se mænd med en dejlig normal og velfungerende pik have mindreværds problemer over deres penis, fordi de SELV synes at den ikke er stor nok.

 

Penis forstørrelse – mindreværds komplekser

 

Ønsket om penis forstørrelse er i 90procent af tilfældende grundet mindreværds komplekser over en for lille penis. Og som sagt, så er det ikke særlig mange danske mænd, som har en for lille penis. Så ønsker om penis forstørrelse, er i langt de fleste tilfælde ikke løsningen, da det ikke vil fjerne usikkerheden, tvært imod. Du er nødt til at gå ind og arbejde med dig selv mentalt, for at overkomme dine problemer. Hvis du benytter penis forstørrelse til dette, så skubber du blot problemerne og komplekserne længere ud i fremtiden, men de forsvinder ikke. Tag ikke fejl, penis forstørrelse virker, og det kan være med til at booste mange mænds selvtilid helt ekstremt, det kræver dog først, at man har den rigtige mentale indstilling til tingene.

 

Penis forstørrelse tager tid

 

Penis forstørrelse sker langt fra over natten. Du kan ikke æde nogle piller i en uge, og så forvente en større penis, og det er her utrolig mange mænd springer fra. De har fået lovet en 4cm større penis på 4uger af et pille firma, som har solgt dem pillerne. Og efter de fire uger, og en penis på samme længde, så mister de tiltroen til firmaet og til penis forstørrelse generelt, og det er en skam. Det er klart, at de mister tiltroen til firmaet bag, og det skal de også! man skal altid være kritisk overfor folk som lover en guld og grønne skove, og samtidig prøver at sælge dig et produkt. Det er en skam at de mister troen på Penis forstørrelse, fordi det virker rent faktisk, og det er snart så veldokumenteret, at det ikke burde være et problem at tro på, men spam og producenterne i industrien gør det svært at tro på noget som helst.

 

Penis forstørrelse hvor lang tid tager det så?

 

Når du begynder på et penis forstørrelse program, så skal du dedikere dig selv i minimum 3måneder, før du kan konkludere noget som helst. Du kan se penis forstørrelse på samme måde som styrketræning, det tager tid! Du kan ikke få en større krop på kort tid, uden det har en masse bivirkninger, og det er det samme med penis forstørrelse! Hellere sikkert og langsomt, end hurtigt og farligt. Det er trods alt dit kæreste eje, og du vil formentlig ikke synes, at det er særlig sjovt, ikke at kunne få børn, fordi du har stresset dig selv i håbet om en større penis hurtigt.

 

Penis forstørrelse metoderne

 

Der er utrolig mange metoder til at få en større penis, og nogle virker bedre end andre. Men det er igen lidt ligesom med styrketræning, bare fordi en person har haft succes med et program, så betyder det ikke at alle får resultater af samme program, vi er alle forskellige, og vi vil derfor reagere forskelligt på de forskellige penis forstørrelse metoder. Jeg vil løbende beskrive de forskellige metoder utrolig detaljeret, så bogmærk siden, og kom tilbage om en uges tid. Det tager tid (ligesom med penis forstørrelse) at starte en hjemmeside op, så jeg ber jer derfor at have tålmodighed.

0 0 Stemmer
Article Rating
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x