Select Page

Penis Piller

Test af de bedste penis piller 2021

Lær alt om penis piller i min kæmpe guide om doseringer, effekt og hvordan du får det meste ud af penis pillerne.

Start herKontakt mig

Sidst opdateret den 3. Oktober 2021

Emner i denne guide

Guiden indeholder nedenstående emner. Benyt linksene for en nemmere navigation. Gør dog, dig selv den tjeneste at læse hele guiden.

 

Hvad er penis piller?

Penis piller er meget kort fortalt piller som forstørre længden og tykkelsen på din penis.
De har et meget blaket ry, hvilket tildels skyldes de mange falske producenter derude, som kun er ude på at tjene lidt hurtig mønt og til del trolls, som simplehent ikke tror på penis forstørrelse er mulig – Hvilket er ret naivt, hvis du spørg mig. Vi lever i 2021.
Jeg ved at penis piller kan forstørre din penis, men det kræver du køber de rigtige og du tager dem på den rigtige måde. Sørg for at læse denne guide til ende, så vil du være godt klædt på til at vælge de rigtige piller for dig.

Penis piller test: De suverænt bedste penis piller i 2021

Jeg har gennem de sidste 15 år testet et utal af penis piller både på godt og ondt. En enkelt gang blev jeg så dårlig af et skod-brand, jeg havde købt på en udenlandsk hjemmeside, at jeg måtte haste indlægges, udpumpes og blive natten over til observation. Kan du forestille dig blikkene jeg fik efter jeg fortalte historien? – Ikke at det rørte mig. Min rejse har givet mig en stor penis, som jeg på alle måder er stolt af, også selvom jeg har haft nogle knap så heldige episoder. Pointen er, at du hellere skal betale lidt ekstra, for de godkendte kvalitets brand, end at spare et par hundrede kroner og ende i dumme og potentielt livstruende situationer. En af de største motivationer bag siden, er netop at du skal lære af mine fejl, så du sikrere og ikke mindst hurtigere opnår dine ønskede resultater.
Bedømmelse

 • Effekt
 • Ingredienser
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering

Verdens mest solgte penis pille

VigRX + er verdens bedst sælgende penis pille. Selvom det er imponerende nok i sig selv, så stopper det ikke der. Pillen har nemlig også den største genbestillings rate af de testede piller. Det siger alt!
Bedømmelse

 • Effekt
 • Ingredienser
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering
Dansk produceret penis piller
Viaman Kapsler er produceret og udviklet i Danmark. Pillerne er udviklet af et hold af specialister, gennem flere år. Efter mange tests og forsøg har de skabt en god penis pille!
Bedømmelse

 • Effekt
 • Ingredienser
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering
Ny og forbedret formular
Prosolution Piller indeholder en unik blanding af ekstrakter, designet til at hjælpe med at booste mandlig præstation, og har været det førende valg for tusindvis af mænd i over et årti.
Bedømmelse

 • Effekt
 • Ingredienser
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering

Hemmelig og powerfuld formel

Som et af de mest populære mandlige præstationsfremmende tilskud på markedet, er SizeGain Plus blevet en kraftfuld og potent formel som mænd stoler på.

Bedømmelse

 • Effekt
 • Ingredienser
 • værdi for pengene
 • Kundeanmeldelser
 • Min vurdering
Klasikkeren over dem alle
Den første VigRX penis pille chockerede hele brancen. Den første pille jeg nogensinde købte. Den er skyld i de i dag er markedes største.

Hvordan virker penis piller

Penis piller virker ved at øge blodtilførslen til penis. Når der strømmer mere blod til din penis, så vil dine 3 penis kamre over tid udvide sig. Når denne udvidelse har stået på længe nok, så vil dine celler begynde at dele sig, som man kender det fra eksempelvis din biceps. Konceptet kaldes ikke overraskende for celledeling og er basen i alle former for penis forstørrelse. Det kan dog være svært at opnå tilstrækkelig celledeling alene med penis piller, men det er bestemt ikke umuligt. Jeg anbefaler dog som altid, at du vælger en bredere tilgang til din rejse mod en større penis. Jo flere tekniker og vinkler du tilgår rejsen fra, jo hurtigere vil du lære din penis at kende og derved opnå hurtigere permanente resultater.

Den tekniske del

Uden at blive al for nørdet, så vil jeg lige kort forklare og illustrere hvordan penis piller øger blodgennemstrømningen til penis. Jeg tror på man opnår bedre resultater når man har en forståelse af hvad der sker i kroppen på en og kan reletere til de teoratiske beviser, som er indenfor et givent emne. Hvis man går og er skeptisk omkring en tilgang man har valgt, så vil resultaterne i bedste fald være langsome og i værstefald udeblive. Det er altid vigtigt at tilgå tingene med et positivt og evidensbaseret sind.

 

Lad nørderiet begynde

 

Penis piller indeholder ingredienser som øger din produktion af Nitrogenmonoxid i næsten alle kroppens celler. Nitrogenmonoxid kaldes også for Kvælstofoxid. Du kender nok den forkortede form NO. Du har med garanti stødt på ordet NO booster eller lignende hvis du har en interesse for styrketræning. Nitrogenmonoxid produceres naturligt i alle kroppens celler (næsten) og er et af de vigtigste (hvis ikke det vigtigste) molekyler (signalmolekyle) i kroppen når det kommer til sundhed og optimal funktion af blodklar. Da Nitrogenmonoxid er vasodilaterende får det dine indre muskler i blodklarene i hele kroppen til at slappe af – også i penis. Denne øgede afslapning af blodklar vil resulatere i en forøget blodgennemstrøning som ultimativt vil føre en udvidelse af blodklarene med sig – igen, også i din penis. Med dette i mende, er det ikke svært at se ideen i at have et højt NO niveau i kroppen og i vores tilfælde i penis.

 

Kogt ned

 

Det er ikke en udvidelse af blodkarene som giver dig en større penis. Men de er med til at øge blodtilførslen til resten af penis og vigtigst dine 3 penis kamre. Eller det vil sige, at det kun er 2 af dine kamre som er rigtig vigtige i denne sammenhæng. Nemlig Corpora Cavernosa. Jo mere du kan udvide disse 2 kamre, jo større vil din penis blive – både i slap og stiv tilstand. Se illustrationerne for bedre forståelse

Illustrationer

Penis piller anatomi billede

Her ses et billede af en penis. Som du kan se har du to kamre med samme navn. Corpora Cavernosa. Det er disse kamrer som du skal udvide for at få en større penis

Udvidelse af blodklar med penis piller

Her ses hvad penis piller kan gøre for dine blodklar. Det er en mærkant udvidelse

4 grunde til penis piller ikke virker

Penis piller virker som udgangspunkt for alle mænd. Men der vil altid være undtagelser. Hvis du er opmærksom på de ting som kan forhindre dem i at virke, så kan du gøre noget ved det og på den måde få det bedste ud af dine penis piller. Her kommer jeg lidt ind på de fire største grunde til, at penis piller muligvis ikke virker for dig.
01. Du er stresset

Hvis du er stresset, udskiller kroppen i stress hormon, dette hormon er skadeligt for din generelle velvære og din penis størrelse. Når din krop går i “stress-mode” så sender den blod alle mulige andre steder hen, end til din penis.  

 

02. Du er ryger

Penis piller kan godt virke selvom du er ryger, men rygning er ikke sundt for noget i kroppen, ej heller din penis størrelse. Jeg har selv røget, og da jeg stoppede, så voksede min penis næsten 2cm, alene på grund af bedre blodtilførsel. Det var altså ikke fordi min penis voksede, men fordi min erektion blev så meget hårdere.  

 

03. Du er utålmodig

Penis piller virker som nævnt ikke fra den ene dag til den anden. JA, du ser hurtig en virkning. Men de faktisk resultater af penis piller kommer først efter måneders brug.  

 

04. Resistens

Penis piller indeholde forskellige ingredienser. Nogle af disse udvikler vi mennesker en resistens overfor. Det vil sige at effekten af ingrediensen/ingredienserne gradvist aftager. Resistens opstår oftest hvis penis piller er overdoseret med en given ingrediens. De gode penis piller har udviklet formularer på deres penis piller, således at en resistens kun opnås ved overdosering.  

Få det meste ud af dine penis piller

Det er vigtigt at du er tålmodig i din rejse mod en større penis. Selv hvis du vælger at kombinere flere metoder (anbefalelsesværdigt) så er det ikke noget der sker fra den ene dag til den anden. Du er nødt til at forstå, at de reklamer du har set på diverse porno hjemmesider, med 4 cm. på 4 uger simplehent ikke passer. Det er fysisk umuligt. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre at forstørre pikken, for det kan det bestemt. Det kræver bare dedikation og massere af træning – Ligesom hvis du træner i fitness centeret for større muskler. Hvis du sidder og læser denne guide, så husk at tage ved lære af mine fejl. På den måde så opnår du hurtigere dine resultater. Herunder kan du læse mine 4 bedste råd til at få det meste ud af dine penis piller.

01. Produkt valg

Du skal selvfølgelig vælge et godkendt produkt, med dokumenteret virkning. Kan du huske min sygehus historie fra starten af guiden? – Det skal ikke også ske for dig. Det kan godt være at du skal bruge lidt flere penge på at købe du godkendte og gode penis piller, men det er penge godt givet ud. Som altid, så går pris og kvalitet hånd i hånd og jeg anbefaler aldrig at spare på dit penis forstørrelses gear.

 

02. Vær tålmodig

Som du forhåbenlig har forstået nu, så er den rejse som du er ude på meget lang, jeg vil næsten gå så langt at sige, at det er en livslang process. Jeg tror aldrig jeg slipper PE helt. Det er blevet helt meditativt for mig at udføre øvelserne. Pillerne vil ikke virke fra dag et af. Det kan godt være at du mærker at det kilder lidt mellem benene forholdsvis hurtig, og det er et godt tegn! Men du ser ikke vækst før der er gået minimum 3 måneder. Hvis du kombinere pillerne med penis træning og/eller penis forlængere, så kan du godt opnå hurtigere resultater.

 

03. Lev sundt

Det har måske ikke en direkte effekt på penis pillerne og så alligevel. Hvis du lever et sundt liv, med sund kost og rigeligt med motion, så har penis pillerne bedre forudsætning for at virker. Med et sundt liv medfølger et stærkt blodomløb og en allerede god NO produktion i kroppen – Når penis pillerne bliver tilført en sund livsstil, så vil NO produktionen blive endnu bedre. 

 

04. Drik vand

Den hører ind under en sund livsstil og alligevel så synes ejg den fortjener sit eget punkt. En god væskebalance er alfa omega for et godt helbred – og som du ved nu, et godt helbred er lig med en sund penis. Når din væskebalance er intakt, så fungere dine celler optimalt og kan bedre optage og arbejde med ingredienserne i penis pillerne.

Fordele ved penis piller

 • Passiv penis forstørrelse
 • Nemt at dosere
 • Bedre erektion
 • NO forøgelse
 • Kropslige fordele
Der er flere fordele ved penis piller. Den bedste er nok at det er en passiv forøgelse af din penis størrelse. Det vil altså sige, at du ikke behøver at gøre andet end at tage pillerne. Derudover er det nemt at dosere, du får altså den anbefalede mænge af en given ingrediens i en enkelt (eller to) piller. Udover at forøge størrelsen på din penis, så giver penis piller også en hårdere og bedre erektion. Dette skyldes den forøgede NO produktion i kroppen, som jeg fortalte om tidligere i guiden. Udover at hjælpe mellem benene, så har penis pillerne også en gavnlig effekt på resten af kroppen. I og med de højner produktionen af NO i kroppen, så vil du også få gavn af pillerne i træningscentret eller hvis du lider af kolde lemmer (typisk hænder & fødder). Penis piller sænker blodtrykket hvilket kan gavne din hukommekse (meget forenklet).

Ulemper ved penis piller

 • Kan være dyrt
 • Resistens
 • Erektioner
 • Forglemelse
 • Forkert valg
Selvom fordelene opvejer de negative ting ved penis piller så er det stadig værd at nævne nogle af de dårlige ting ved pillerne. Pillerne kan være dyre, hvis du har en stram økonomi. Hvis det er tilfældet, så kan det oftest betale sig at købe en større mængde. Selvom beløbet er større nu og her, så er besparelse større på den lange bane. Som nævnt, så udvikler nogle en resistens overfor nogle af ingredienserne. Det næste punkt er spontane erektioner. Det er nødvendigvis ikke en dårlig ting, men hvis du sidder hos din mormor, så kan det sende forkerte signaler. Du kan glemme og tage pillerne, hvis det er tilfældet, så virker de selvfølgelig ikke. Hvis du vælger en forkert forhandler, så vil du i bedste tilfælde spilde dine penge og i værstefald blive syg af pillerne.

Konklusion

I denne guide har du fået en god og en smule teknisk forklaring på hvordan pillerne kan forstørre din penis. Du har lært, at ingredienserne booster din egenproduktion af nitrogenmonoxid hvilket fører til en øget blodgennemstrømning til penis, som på sigt forstørre din pik. Vi har også kigget lidt på nogle grunde til at penis piller måske ikke virker optimalt for dig. Ligeledes har vi set på hvordan du kan optimere brugen af pillerne. Og du har selvfølgelig også fået min vudering af de fem bedste penis piller på markedet i 2020.  Tak for du læste med og som altid, er du velkommen til at vudere guiden herunder, samt stille spørgsmål, hvis du måtte have nogle.

5 2 Stemmer
Article Rating
6
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x