Select Page

Penis Pumper

Komplet guide til Penis Pumper 2021

Lær alt der er værd at vide om Penis Pumper i denne absolute guide.

Start herKontakt mig

Sidst opdateret den 4. Oktober 2021

Guiden indeholder disse emner

Emnerne i denne absolutte guide er delt op som følger. Selvom guiden er lang og indeholder meget information, så gør dig selv den tjeneste at læse alle emner igennem.

Hvad er penis pumper?

Penis pumper er et redskab til at forstørre din penis. Der er to typer penis pumer. De luftbaseret og de vandbaseret. Der er fordele og ulemper ved dem begge, som du bliver klogere på i denne guide.  Fælles er, at de begge koster penge at købe. Det er dog penge godt givet ud, hvis du bruger dem korrekt.

 
Penis pumper virker ved at danne vaccum i en cylinder, som du placere omkring penis og på den måde øger du blodgennemstrømningen til dine kamrer i penis, som på sigt giver din en større penis.

Hvordan virker penis pumper

Penis pumper virker ved at danne vakum omkring penis og derved øger de blodgennemstrømningen til penis, som på sigt vil føre til en penis forstørrelse. Man skal dog vide hvad man laver når man bruger dem, så du får korrekt vækst. Det er nemt at få væskeophobninger frem for blodgennemstrømning, og det vil ikke gavne din vækst, tvært imod. 

Når du bruger penis pumper, så er det en relativ passiv form for forstørrelse. Når pumpen er monteret, så har du dine hænder frie til at lave andre ting. Du skal dog holde øje med trykket stadigvæk.

Når du pumper, så tilføjer du meget blod til penis, men det kan ikke rende retur igen, og det skaber væksten, så fremt du pumper korrekt. Hvis du gør for meget for hurtigt, så kan du risikere at skade penis permanent. Start derfor altid forsigtigt ud.

Undgå skader når du pumper

Vi er ikke interesseret i at komme til skade, når vi pumper penis. Vi skal være yderst forsigte med at benytte for højt tryk og have penis i tuben for lang tid af gangen, uden at få tilført nyt blod.

Når penis bliver varmet op inden brug af pumpen, så er chancen for skader minimeret over 50%
En opvarmet penis, kan lettere forme sig, og “give” sig, uden varige skader.

Du skal også være opmærksom på at trykket ikke bliver for højt og have styr på tiden du er i tuben. Det er nemt at glemme tiden, hvis du ser en film mens du pumper. Det er derfor en god ide at sætte en alarm, så du ikke får pumpet for længe af gangen.

Tjek penis jævnligt gennem dine sæt. Opdager du efter 5 minutter at noget ser forkert ud, så stopper du naturligvis, ryster penis og undersøger problemet nærmere. Du får ikke en større pik, hvis du får på kompromis med sikkerheden. Hellere end halv god træning, end en hel hovedløs træning, som i værste tilfælde ender med en skade, som sætter dig måneder tilbage.

Væskeophobning og penis pumper

For at undgå væske ophåbninger anbefaler jeg, at du maksimum bruger din pumpe 20 minutter ad gangen, for at få tilført tilført nyt blod til penis. I de første 2 til 3 uger anbefaler jeg kun en sesion af 20 minutter. På sigt kan du med fordel benytte penis pumper længere tid af gangen, og flere gange dagligt. Men det kræver at din penis er vant til at blive trænet.

Hvis du vil være sikker på ikke at skade penis, så anbefaler jeg at du starter med en vandbaseret penis pumpe. De kan ikke tilføje skadeligt tryk. Vanbaseret penis pumper benytter vand til at danne vacum, og kan kunne danne det tryk vandet i pumpen tillader.

Hvis du derimord benytter en luftbaseret penis pumpe, så kan du danne et skadeligt vacum, fordi den har ubegrænset adgang til luft. Det er derfor vigtigt, at du vælger en luftbaseret pumpe, med en sikkerhedsventil, så du nemt kan fjerne vacummet. Det er også vigtig at pumpen indeholder et nanometer, som viser hvor meget tryk du har i tuben. På den måde kan du minimere dine eventuelle skader.

Steps inden brug af penis pumper

Der er nogle steps, som du er nødt til at have styr på inden du begynder at pumpe din penis. Du behøver ikke at følge alle mine råd, men jeg har mange års efaring, så jeg vil absolut anbefale dig at tage ved lære af mine fejl. Rejsen er lang nok, hvis det bliver gjort rigtigt. Der er ingen grund til at gøre den endnu længere, ved at tro du  ved bedre. Ikke dermed sagt at jeg ved det hele. Men jeg har hjulpet mange mænd i mål, så jeg har bedre forudsætninger end de fleste.

Det skal du gøre inden du bruger penis pumper

Først om fremmest skal du sørge for at være trimmet omkring basen af din penis. På den måde sikre du at pumpen kan danne ordenlig vacum.

Du skal også sørge for at du kan træne uforstyrret. Hvis du er stresset over at blive opdaget, så er træningen næsten overflådig. Det står dig frit for at træne mens andre ser det, hvis du kan gøre det uden at blive stresset.

Hvis du generelt har meget stress i kroppen, så anbefales jeg, at du finder en hvis ro, inden du fortsætter. Stress udskylder hormer, som ikke er gode for din generelle helbred, og det kan derved også smitte af på din penis og dens sundhed.

Inden du benytter din penis pumpe, så skal du huske at varme din penis op. Vi opvarmer penis af flere grunde, men de to vigtigste er:

 

Undgå skader ved brug af penis pumper

 

 

Får det meste ud af penis pumper

Når vi pumper vores penis, og træner den i det hele taget. Så er en af de vigtigste faktorer, at optimere træning så meget som muligt, og det gøres blandt andet ved opvarmning.
En varm penis, indeholder frisk nyt blod og blod cirkulationen dertil er optimal, samt penis kamrer og ligaments kan tåle trykket.

 

Sådan varmer du penis op inden brug af penis pumper

Det er næsten ligegyldigt hvordan du vælger at varme din penis op. Så længe den bliver varm.
Jeg plejer at bruge et elektrisk varmetæppe, som jeg vikler rundt om penis, i minimum 15 minutter. Efterfølgende så rotere jeg min penis i minimum 30 sekunder, og slår den op mod min mave minimum 60 gange.

På den måde, så er den dejlig varm, og fyldt med blod.

 

Som regel burde en ereksion opnås inden penis pumpning

I de fleste tilfælde, så skal penis være så stiv som muligt, inden du indsætter den i tuben. På den måde sker der størst ekspension af dine penis kamrer.

Det eneste tidspunkt jeg anbefaler at indsætte penis slap i tuben, er hvis man træner for at komme impotens til livs. Det kan du læse mere om her.

Anbefaling til hårfjernelse

Det er vigtigt, at du vælge den rigtige metode når du skal fjerne hår på penis.
Hvis du fjerner for meget, så kommer penis hurtig til at ligne en børne penis.
og hvis du fjerner for lidt, så virker du hurtig usogineret. Og din træning bliver hæmmet af det.
hårfjerning og penis pumper

Varm op ned med et varmetæppe

Det er vigtigt at varme op og ned inden og efter penis træning. Dette  er hvad jeg benytter. Det kan indstilles på forskellige grader.

varmetæppe

Det skal du gøre efter brug af penis pumper

Når du er færdig med din pumnpe session, så skal du som det første ryste penis godt og grundigt. Sørg for at der kommer massere af nyt blod til penis. Du kan benytte samme metode, som til opvarmning af penis.
Det er vigtigt at du varmer ned efter endt pumpe sesion. læg varmetæppet på i minum 15 minutter. Du kan med fordel ligge is på nogle timer efter.

Man ligger is på penis, for at få den til at restituere hurtigere. Det er ligesom med kampsport. Efter de har trænet hårdt, så ligger de sig ned i et bad med is, for at komme sig hurtigere.

Det er samme princip. Penis vil dog skrumpe, og det er ikke noget vi ønsker, det er derfor vigtigt, at du bruger varmetæppet igen bagefter.

  1. Ryst penis
  2.  Varm ned med varme tæppe
  3. Vent nogle timer.
  4. Is på
  5. Varmetæppe igen

Is og varmetæppe delen kan gentages efter behov. Hvis du føler din penis er brugt, så gør dette et par gange. Hvis du stadig ikke føler din penis er klar de efterfølgende dage, så tag en lille pause fra pumping.

Hvilken penis pumper/pumpe skal jeg vælge?

Nu har vi snakket lidt om penis pumpning generelt. Nu skal vi se på hvilken penis pumpe, som passer bedst til dig. Som jeg har været inde på før, så går pris og kvalitet hånd i hånd.

Du kan sagtens købe billige penis pumper, men så er kvaliteten også derefter. Du skal tænke på, at hvis du seriøs omkring din træning, så skal du benytte pumpen flere gange ugeligt, og på sigt flere gange dagligt.
Så er det virkelig besparelsen værd, hvis din pumpe går i stykker efter et par måneder, fordi du har valgt at købe en billig pumpe?

Jeg kan sige så meget, at jeg har været en masse pumper igennem, og alle de billige, no name pumper jeg har købt, de er knækket eller gået i stykker i ventilen.

Den dyreste elektriske penis pumpe jeg har købt, den har holdt over 6år. Den kostede over 3000kr. Nu siger jeg ikke du skal gå ud og købe en elektrisk pumpe, det er ikke nødvendigt. Jeg siger blot, at de hundrede kroner du sparer, det er i virkeligheden ikke en besparsel, fordi kvaliteten er derefter.

Begynder penis pumper

Hvis du aldrig har benyttet en penis pumpe før, så vil jeg anbefale dig en vandbaseret penis pumpe. Så er chancerne for at skade penis minimeret. Jeg vil anbefale dig, at købe en Bathmate Hercules.

Bathmate hercules er en penis pumpe, som du benytter i badet. Eller det gør jeg hvertfald. Man kan også vælge, at fylde vand i fra vandhanen, og så benytte den foran computeren eller ligende.

Bathmate hercules giver øjeblikkelige resultater. Efter første sesion med bathmate, så vil du opleve en markant forstørrelse af penis i slap tilsand. Denne forøgelse kan være helt op til 24 timer.

Bathmate hercules er den mindste udgave i bathmate familien, og egner sig derfor perfekt til begyndere. Efter et halvt år eller 1 år med hercules, så vil jeg anbefale dig at opgradere.

Sådan bør du træne med penis pumper i starten

Når du starter ud med at benytte penis pumper, om det er en vandbaseret eller luftbaseret pumpe, så skal du altid starte stille ud.

Du må maks benytte pumpen 20 minutter om dagen, og du skal huske at varme op før og efter brug. Når jeg skal sætte mine klienter igang med at pumpe penis, så anbefaler jeg altid følgende opsætning.

Opsætningen tager udgangspunkt i, at de fleste mænd har tid til at bruge 4 x 20 minutter om ugen på at forstørre deres penis. Hvis man ikke kan finde tiden, så er man simplehent ikke motiveret nok til at få en større penis

 

Teori og tanker bag opsætningen

Forudsætningen for ovenstående penis pumpe rutine, er at man er nybegynder. Når man kun lige er startet med at forstørre penis, så kan man hurtig komme til skade, hvis man ikke passer på.

Som du kan se, så er rutinen ikke særlig intens, og det er der ingen grund til i starten. Der er kun 1 ud af de 4 dage, hvor man virkelig presser penis. Og det er efterfulgt at en session med næsten intet tryk.

Trykket skal faktisk være så lavt, at tuben kun lige akuret lukker tæt, og sender blod til penis.
Dette kalder jeg aktik restitution.

Hvis du starter med et for højt tryk, så risikere du at sprænge et eller flere blodkar i penis. Ikke alene danner dette misfarvninger, det kan også gøre ondt i penis.

Når du starter med at pumpe, så er det ikke unormalt at du får nogle små mørkeblå prikker, disse er harmløse og forsvinder af sig selv. Det er små blodkar som er sprunget. Men hvis det er et større område af penis som er misfarvet, og det gør dicideret ondt, så skal der andre midler til.

Jeg anbefaler, at du følger ovenstående rutine til penis pumper i hvertfald 3 uger, og gerne helt op til 5 uger.

Der er et udtryk der florere i penis forstørrelses verdenen og det lyder: “better safe than sorry” Og det er jeg enig i.

Tænk, hvis du i din iver efter en større penis, kommer til at skade den i sådan en grad, at det ikke kan hele igen. Og du resten af livet skal rende rundt med en semi ødelagt penis.
Tag den tid det tager, og så vil du opnå en sund og vedvarende forølgelse af penis.

Penis pumper – Begynder rutine

Mandag: 20 minutter med penis pumpen (moderat tryk).
Tirsdag: Ingen penis pumpe.
Onsdag: 20 minutter med penis pumpen (så meget tryk som muligt).
Torsdag: 20 minutter med penis pumper (meget lavt tryk).
Fredag: Ingen penis pumpe.
Lørdag: 20 minutter med penis pumpe (moderat tryk).
Søndag: Ingen penis pumpe.

Når du skal til at bruge penis pumper mere avanceret

Når du har benyttet en af dine penis pumper i mindst 3 uger, og fuldt ovenstående rutine. Så er du klar til en mere avanceret tilgang til penis pumpning.

Du skal selvfølgelig ikke gå i gang med at smadre pumpe din penis blot fordi du har taget det stille og roligt i 3 uger. Du skal altid pumpe med sund fornuft i mænde.

Jeg anbefaler at man stadig kun benytter penis pumper 4 gange om ugen, men i stedet for, så sætter man en rutine op som følgende.

Sådan benytter penis pumper, når jeg pumper seriøst. (dog med lidt længere sessioner, din tid kommer nu)

Hvis vi kigger lidt nærmere på lørdag, så kan du se, at jeg skriver moderat til højt tryk. Med dette mener jeg, at du skal starte med 5-7 minutter med moderat tryk, og så øge trykket i 2-3 minutter. Sådan fortsætter du i alle 45minutter. Dog slutter du af med moderat tryk.

Efter den lange sesion, er det især vigtigt, at du ryster nyt blod til penis, og varmer godt ned lige efter sessionen! Du kan med fordel, ligge is på penis, nogle timer efter, for at opnå bedst resitution.

Penis pumper – Avanceret rutine

Mandag: 15 minutter med penis pumpe (moderat tryk) + 15 minutter med penis pumpe (højt tryk).
Tirsdag: Ingen penis pumpe.
Onsdag: 15 minutter med penis pumpe (moderat tryk) + 15 minutter med penis pumpe (højt tryk).
Torsdag: 15 minutter med penis pumpe (moderat tryk) + 15 minutter med penis pumpe (lavt tryk).
Fredag: Ingen penis pumpe.
Lørdag: *inden du gør dette, så skal du mærke efter på dig selv og penis, om den er klar til det. hvis du ikke føler penis er udvilet, så gør det ikke. så hold i stedet fri*
45 minutter med penis pumpe (moderat til højt tryk).
Søndag: Inge penis pumpe.

Luft VS Vandbaseret penis pumper

Der er rigtig mange penis pumper på markedet. Nogle er vandbaseret og andre er luftbaseret. Nu vil jeg forklare hvilke penis pumper, som giver bedst resultater. Der er en fin balance mellem overpumpning og så god pumpning. Det vil sige at de bedste resultater ligger tæt på hvor bivirkninger kommer.

Det er vigtig at du kender din penis inden du går i gang med en alt for intens rutine. Hvis du har fulgt ovenstående plan, “penis pumper for begyndere” i mindst 3 uger. Så kan du stille og rolig begynde at lege med lidt mere intense rutiner. Men husk at mærke efter på din penis. Det vil være en skam, hvis du får skadet penis permanent.

 

Luftbaseret penis pumper

Disse penis pumper virker bedst hvis du er en rutineret pumper. Men igen, du skal vide hvad du laver. For det er med disse penis pumper, at de værste skader sker.

Jeg har været lidt inden på det tidligere. Når du benytter luftbaseret penis pumper, så er det luften, som danner trykket omkring penis, og der er stort set ubegrænset luft. Det er lidt firkantet sagt, men det understreger min pointe bedre. Med luft penis pumer, så kan du danne et faktisk skadeligt tryk. Som kan give varige skader på penis.

 

Vælg luftbaseret penis pumper med ventil og nanometer

Jeg har nævnt det tidligere. Når du skal vælge penis pumper med luft, så skal du sikre dig to ting. Og lad mig understrege en gang for alle, det er ikke her pengene skal spares. Disse to ting er kritiske for din træning og ikke mindst din sikkerhed.

Sikkerhedsventilen gør, at du hurtig kan tage trykket fra tuben, hvis du føler ubehag eller smerte. Det giver sig selv, hvorfor dette er vigtigt, men lad mig forklare det alligevel.

Forestil dig, at du er igang med at pumpe, og du har dannet et højt tryk. Du begynder at kunne mærke at det trykker på en blodåre på penis, smerten kommer hurtig. Dette er et tegn på, at du benytter for højt tryk, og et blodkar er ved at springes. I disse tilfælde er det vigtig at kunne fjerne trykket med det samme, inden skaden sker.

Netop derfor, anbefaler jeg heller ikke at du pumper med for højt tryk for længe ad gangen, højst 4-5 minutter.  Hvis du følger ovenstående begynder rutine som start, og derefter den avanceret, så kan det ikke gå helt galt.

 

Hvilket tryk skal jeg bruge med de luftbaseret penis pumper

Den anden ting du skal være sikker på, når du vælger penis pumper er, at den har et nanometer. Et nanometer viser dig hvilket tryk du pumper med.

Trykket måles som regel i “HG vac” Det anses som værende et sikkert tryk, hvis du benytter et sted mellem 5-14 HG. Men dette skal ikke tolkes som en opfordring til at pumpe løs på 14 HG, for tro mig. Det er et højt tryk. Jeg vil anbefale at du starter på 5 HG og stille og roligt arbejder dig op ad.

Det vigtigste er, at du mærker efter på din penis. Føles det godt, eller er der smerte involveret? De første 2 måneder, må der absolut ikke være smerte at føle.

Efter du har pumpet i flere måneder, så kan du begynde at “lege” lidt med smerten. Som nævnt, så ligger de bedste resultater tæt på bivirkninger, men det kræver at du kender din penis.

 

Luftbaseret penis pumper og væskeophåbning

Jeg har været inde på væskeophåbninger tidligere i artiklen, men jeg vil lige nævne det igen, med henblik på luftbaseret penis pumper. Jeg oplever MINDST væskeophåbning når jeg bruger luft penis pumper. Igen, det er forskelligt fra person til person.

Så længe du starter stille ud, og holder dig på 5-7 HG de første 3 uger, så er du allerede kommet langt i kampen mod væskeophåbninger.

Når det er sagt, så kan du stadig godt få væskeophåbninger, og det er ikke jordens undergang, det går væk igen, som regel indenfor 24 timer, oftes efter 4-5timer. Det kan virke meget voldsomt, hvis det er meget. Her kan det hjælpe at bruge et varmetæppe i en halv times tid efter.

 

Andre bivirkninger ved luftbaseret penis pumper

Der er nogle bivirkninger som kan komme på tale med alle slags penis pumper. Udover væskeophåbninger er den mest normale bivirkning misfarvning.

Når du bruger penis pumper flittigt, så er det normalt, at din hud på penis bliver en del mørkere. Dette er som sådan ikke farligt. Men hvis du får blå mærker, som er ømme, så er det et klart tegn på at du pumper med for højt tryk. Igen, hvis du holder du inden for det normale tryk (HG 5-14) Så skulle det være sikkert.

Noget der kan afhjælpe misfarvninger er en god tyk e-vitmain creme. Vitamin E er med til at holde huden sund, og hvis den er god tyk, så er den med til at fugte huden, mens du pumper. Cremen skal tilføres på penis, inden du indsætter den i pumpen. Du kan med fordel påføre cremen flere gange dagligt, som forbyggelse og for at holde din hud på penis sund og blød.

 

Mulig impotens med luftbaseret penis pumper

Hvis du bruger penis pumper ofte, og med højt tryk, så kan du risikere at blive lettere eller hel impotent. Det er dog sjældendt at det kommer så vidt. Men hvis du begynder at opleve at din ereksion ikke er så hård som normal, så kan det nemt hænge sammen med at du pumper for meget og/eller for hårdt.

Din ereksion skal blive stærkere og hårdere ved brug af penis pumper, hvis det modsatte gør sig gældende, så er det et klart tegn på overtræning, og så skal du ændre strategi. Oftest er det for højt tryk, som er skylderen.

Sæt dit tryk ned med 2-5 HG og cut 5 minutter af din pumpe rutine, og tag en fridag mellem hver træningsdag, hvis problemet ikke er løst indenfor en uge eller to, så ligger der noget andet bag. Som regel noget psykisk.

 

Hvilke luftbaseret penis pumper er gode

De skal som sagt (MEGET VIGTIGT) have sikkerheds ventil og nanometer, så man kan måle trykket. Det er dog to penis pumper jeg vil anbefale. Jeg har selv begge to, og jeg er yderst tilfreds. Jeg pumper normalvis med min elektriske pumpe. Men når jeg er på farten, så er en af disse to dem jeg benytter.

Konklusion luftbaseret penis pumper

Luftbaseret penis pumper er de bedste i min optik, men jeg er også en øvet og erfaren bruger. Hvis du er begynder, så anbefaler jeg stadig bathmate (vandbaseret penis pumper) Det kan du læse mere om, længere oppe i artiklen, og endnu mere dybdegående herunder.

Luftbaseret penis pumper er nemme at anvende, du er ikke afhængig af vand, du kan pumpe hvor som helst. Jeg får næsten ingen væskeophåbninger med penis pumper på luft, og det eneste jeg bruger udover pumpen er e-vitamin creme. Det holder min penis blød, flot og sund.

Du skal være opmærksom på ikke at pumpe over 14 HG, og hvis du er begynder skal du helst ikke over 7 HG i de første uger. Penis pumper kan potentielt give impotens, men det sjældendt og kan i langt de fleste tilfælde overkommes ved at skære ned på ens rutine.

Vandbaseret penis pumper

Jeg har nævnt lidt om vandbaseret penis pumper tidligere i artiklen, men jeg vil lige uddybe det lidt, så alle kan være med.

Det er faktisk kun bathmate, som er værd at nævne, som laver vandbaseret penis pumper. De har lavet flere forskellige. Men hvis du er begynder, så er Bathmate Hercules en god og billig start.

Jeg kender faktisk ikke til andre gode vandbaseret penis pumper. Jeg har prøvet nogle kina penis pumper, men de er ikke pengene værd selvom de er billige.

 

Bathmate vandbaseret penis pumper

Penis pumper fra bathmate findes i flere størrelser og styrker. Hercules, er den første i serien, og den mindste.  Den er dog stor nok til de fleste nybegyndere.  Modellerne er som følger:

 

Som du kan se så er Goliath modellen ikke længere tilgængelig. Og det er nok også meget fornuftigt. Jeg har en, og jeg bruger den kun når jeg skal pumpe mine testikler, sammen med min penis.

Jeg kan godt lide at pumpe mine testikler, men det er ikke noget jeg anbefaler. Det kan være farligt. Det skal jeg nok fortælle mere om i en anden artikel.

5 1 Stemme
Article Rating
4
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x