Select Page

Penisring penis ringe, penis ring – Kært barn har mange navne. En penisring er et musthave for alle par, men også for singler. Hvis du er i gang med at forstørre din penis, så er det også et must med en penisring.
Markedet for penis ringe er stort, og jeg oplever tit, at mine kunder er forvirret over hvad de skal vælge, hvordan de skal bruge, hvornår de skal bruges, og i det hele taget, hvorfor skal de bruges.

Deraf udspringer denne artikel. Jeg vil redegøre for alle ovenstående spørgsmål, fortælle min egen historie med penisringe og mine anbefalinger til en penisring. Jeg har trods alt været de fleste igennem, hvis ikke dem alle.

[toc]

Hvad er en penisring?

En penisring er typisk en rund ring, lavet af silikone, metal eller blot snor. Penisringen placeres rundt om penis eller både penis og testikler. Ringen kan påføres både i slap og stiv tilstand. Benyt din penisring i maks. 20min, hvis den er stram.

Detaljeret beskrivelse af en penisring

Penisringe kan komme i mange former og materialer, hvor den hyppigste form dog er rund. Materialerne er mange, men de hyppigste materialer er silikone og metal. Jeg vil nu prøve at redegøre for de forskellige slags penisringe, og nævne både fordele og ulemper.

Penisring i silikone

En penisring i silikone er det jeg altid anbefaler som en starter penis ring. Grunden til dette, er at de typisk er elastiske, og de kan derfor let tages af igen, hvis det skulle være nødvendigt.
 
Når du starter med at benytte penis ringe, så kan det godt føles underligt, ubehageligt eller være decideret smertefuldt. Hvis det er smertefuldt, så er der store chancer for at du har valgt en for lille størrelse.
Her er det godt med en penisring i silikone, fordi den nemt kommer af, og det elastiske materiale, gør at den giver sig lidt, i takt med at penis vokser/svulmer op.

Hvis du oplever smerter ved brugen af din penisring, så skal du ikke prøve igen på et andet tidspunkt. Der er ingen grund til at friste skæbnen. Køb dig en ny større ring med det samme, hvis du ikke har en liggende. Heldigvis køber man oftest penisringe i pakker med flere størrelser i.

Penisring i metal

En penisring i metal er ikke anbefalelsesværdigt for begyndere. Det er der flere grunde til. Når penis ringe består af et fast materiale, som metal jo er. Så er de sværere at få på, men vigtigere, så er de også sværere at få af igen. Hvis uheldet er ude, og du har en metal penisring på, så kan du nemt bruge 1-2 minutter på at få den af hvis du er begynder. Det kan resultere i skader og stort ubehag. Derudover så er metal ringe også tungere, hvilket også kan resultere i en vis ubehag som nybegynder. Det er klart at de føles mærkeligt, når man pludselig har noget der strammer omkring penis. Det er din ven ikke vant til. Men når du først har vendt dig til at bruge en penisring, så vil en metal penis ring være et godt bud.
 
Penisringe i metal har også fordele, især når du har øvet dig. Nu skrev jeg, at det var en ulempe, at metalringe er tunge, men det kan også være en fordel, når du først er vant til følelsen. Den tungere ring kan nemlig hjælpe dig med din penis forstørrelse. Udover dette, så er metalringe bare frækkere at kigge på. Nu er det ikke alle der tænder på penisringe, men det er flere end du tror.

Penisring i gummi

En penisring i gummi er stort set det samme som en ring i silikone. Priserne er noglelunde ens, og effekterne er de samme. Det eneste, som er lidt anderledes ved gummi penisringe, er at nogle mener at gummi, optages mere af kroppen end silikone, og du kan derfor potentielt får bivirkninger. Det er dog ikke noget du skal bekymre dig om, da alle dansk produceret penisringe har nogle standarter de skal overholde. Og det vil derfor ikke være et problem. Oftest er en penisring i gummi rund/rund i formen, hvor en i silikone er rund flad. Penis ringe i silikone har altså en større stramme flade, hvor gummi ringe, har en smallere strammeflade, men et bedre greb. Det kan så diskuteres hvad der er bedst. Du må forsøge dig lidt frem. Penis ringe er billige, og det kræver derfor ikke det store økonomisk, at have et lille lager liggende i skuffen.
 
Personligt benytter jeg altid gummi ringe, når jeg bruger dem på min penis alene. På nær når jeg pumper. Silikone ringene bruger jeg rundt om både penis og testikler.

Former og farver

Penisringe kommer i mange designs. Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt forvirret over hvad du skal vælge. Men lad mig fortælle dig en ting. Penisringe kan være nok så flotte at se på, men hvis den ikke strammer ordenligt om din penis, så er den intet værd. Det er svært at sige hvilken penisring som passer bedst til netop dig, du må prøve dig lidt frem. Men som nævnt, en ring i silikone eller gummi, slår aldrig fejl. Hvis du så køber dem i pakker med 3 forskellige størrelser, så er chancerne rigtig gode for, at der er en af dem som passer dig rigtig godt.
 
Når det kommer til penisringe og farver, så har jeg aldrig rigtig forstået hvorfor der er alle de farver. Men jeg er blevet klogere på min rejse til en større penis. Det viser sig faktisk, at der er mange kvinder, som tænder på en farvet penisring. De synes det ser frækt ud. Igen, penisringe er ikke så dyrere, så det er altid en god ide at have et lille lager liggende, med forskellige former og farver. Personligt bruger jeg næsten altid sorte ringe, hvis jeg bruger gummi eller silikone ringe. Dog benytter jeg mest min metal penisring fortiden. Men det variere lidt hvad jeg har som favorit.

Hvordan kan du bruge en penisring?

penisring

Med en penisring kan du opnå større seksuel nydelse.

Brug for hjælp?

2 + 6 =

Brug din penisring til at få et bedre sexliv

Når du benytter en penisring under samleje, så opnår du en utrolig hård erektion. Dette skaber naturligvis stor glæde hos dig selv, men også ved din partner. Din partner vil elske din hårde store penis. Det er et udbredt problem, at danske mænd har lav erektions kvalitet, hvilket vil sige, at selvom penis er stiv og hård, så er den ikke ligeså hård som den kunne være. Du kan derfor opleve at din penis bliver op til 2 centimeter større når du har en penis ring på. Forøgelsen skyldes naturligvis også at penis svulmer en smule op, fordi blodet ikke kan rende ud af penis igen.
Jeg kan selvfølgelig ikke love dig at du opnår en større penis kun ved at tage en penisring på. Men jeg har fået henvendelser fra flere af mine kunder, som fortæller at de har målt der penis større med en penisring på. – Der er selvfølgelig også dem, som “kun” beskriver hvordan deres erektion bliver hårdere uden at vokse.

Brug din penisring til at holde længere

Udover at din penisring kan hjælpe dig med at få et bedre sexliv, ved at give dig en hårdere penis. Så kan den også hjælpe dig med at holde længere. Dette skyldes at du mister en smule af din følsomhed ved brugen af penisringe. Men du bibeholder din orgasme, hvis den ikke bliver forstærket. Penisringe virker ved at holde blodet “fanget” i penis. Dette vil resultere i en større, hårdere og mindre følsom penis.

Hvis du sammen med brugen af penis ringe benytter mine andre metoder til at holde længere i sengen, så opnår du hurtigere og bedre resultater. Det at supplementere mine teknikker med en penis ring, er faktisk noget jeg anbefaler alle mine klienter. Men først når du er har øvet teknikker i en uge eller to først. 
Hvis du vil have et quix fix til at holde længere i sengen, så kan du læse lidt mere om det her, samt finde mine hold længere teknikker.

Brug din penisring til at få en større penis

Din penisring kan hjælpe dig med at få en større penis. Jeg går med en penisring næsten 24/7. jeg benytter penisringe når jeg pumper min penis og under samleje med min kæreste. Penisringe hjælper dig med at få en større penis, fordi den holder din penis ekstra stor efter endt penis træning. Du hæler din penis i en større tilstand end normalt, og det er med til at forstørre din penis hurtigere. Du skal dog være opmærksom på at de penis ringe du benytter til “all day wear” ikke må være særlig stramme. Blodet skal kunne rende retur – Det meste af det ihvertfald.

Din penis vokser altså ikke på magisk vis, blot fordi du benytter en penisring. Men igen, hvis du supplementere dine penis øvelser, med brugen af en penisring, så vil resultaterne komme meget hurtigere, især dine slappe gains. Læs mere om penis øvelser her.

Hvordan virker en penisring?

En penisring virker ved at stramme omkring penis, eller både penis og testikler. Når penisringen er på plads, så vil du opleve at penis vokser og indeholder mere blod. Dette skyldes at blodet ikke kan løbe retur til kroppen fra penis af. Dette vil resultere i at du får en større og hårdere erektion end normalt. Hvis din penisring er for stram, så vil du opleve at penis bliver en smule blå og/eller lilla. Dette er som sådan ikke farligt, men du skal dog være opmærksom. Hvis du begynder at føle ubehag, så skal du fjerne penisringen med det samme.
 
Med tiden, så lærer du din krop og penis og kende, og du vil derfor lære dine grænser at kende. Du vil vide hvornår den strammer meget og godt og hvornår det simplehent er for meget. Til at starte med, så anbefales det ikke at benytte en penisring i mere end 20 minutter af gangen. Jeg vil dog sige, at det kun gør sig gældende hvis den er meget stram.
 
Hvis du har fundet din helt rigtige størrelse, så kan du godt have den på i flere timer af gangen. Men igen, som med alt andet jeg skriver om – Start småt. Det er en vigtig kropsdel du arbejder med. Du kan risikere at gøre mere skade end gavn, så start roligt ud, og byg det opad.

Hvad gør en penisring?

En penisring gør det, at den lukker af for blodet fra penis til kroppen. Dette resultere i en hårdere og større erektion. Hvis vi kigger på penisringe og penis forstørrelse, så har de også nogle rigtig gode fordele. Ringene er med til at udvide dine penis kamre mere end du ellers ville kunne. Dette skyldes at blodet ikke ryger retur fra penis, i samme grad som uden ringene. Du kan derfor opnå en større ekspansion, ved benyttelse af penis pumper eller penis øvelser. Det vil på sigt resultere i, at du forstørre din penis hurtigere.
 
Penisringe er også med til at skabe en større slap penis. Det er ikke noget som sker over natten. Men på sigt, efter mange timers brug, så oplever du en forstørrelse i slap tilstand. Denne forstørrelse vil naturligvis gå hurtigere, hvis du følger mine andre råd og programmer. Denne slappe forøgelse vil på sigt også kunne føre til en forstørrelse i stiv tilstand, med det er usandsynligt, hvis du blot benytter en penisring alene.

Så stor skal din penisring være

penis ringe

Penis ringe forbedre både dit og hendes sexliv

Når du skal finde ud af, hvilken størrelse penisring du skal bruge, så skal du gøre dig et par overvejelser først. Du skal finde ud af hvad din primære årsag til købet er. Er det fordi du vil have bedre sex? eller er det fordi du vil bruge penisringen, som et led i din penis forstørrelse?. Det ene udelukker ikke det andet, det kræver blot at du køber flere penisringe. Og som nævnt, de koster ikke alverden og jeg anbefaler, at have lidt forskelligt at vælge i mellem. Som tidligere skrevet, så anbefaler jeg at man starter med en gummi eller silikone penisring, da de er nemmere at få af og på. Hvis du har 200kr. du kan bruge på penisringe, så har du et par stykker af hver.
 
Herunder kan du se hvordan du måler din penis, så du sikre dig den helt rigtige størrelse penisring. Det er en god ide, at måle over flere gange, så du er sikker på, at du har målt rigtigt.

Penisring udelukkende til penis skaftet

Når du skal måle din størrelse til en penisring som kun skal side på penis. Så måler du din penis ved roden, med et målebånd. Det gøres således: 

 • Tag fat i dit målebånd med begge hænder. Den ene hånd placeret ved start og den anden hånd et sted ca. på midten
 • Kør målebåndet ind under penis, så tæt på roden som muligt.
 •  Sørg for at start (altså 0-1 cm. alt efter målebåndet du har)  er placeret på toppen af roden, så du kan aflæse din størrelse.
 • Målebåndet skal være stramt, men ikke superstramt.  Aflæs resultatet og noter det i din logbog, eller ligende.

Ovenstående udføres 3-10 gange, så du er sikker på at have det rigtige resultat. Det er bedre, at du måler en gang for meget, end en gang for lidt.

Det var det. Nu har du din størrelse. Dette er ligeledes metoden til at måle penis størrelse, tykkelsen nærmere betegnet. Jeg anbefaler, at du både bruger denne metode til at måle i slap og stiv tilstand. På den måde så har du begge mål til at begynde at få en større penis. Men du har også målene til din penisring – Alt efter om du vil benytte den i slap eller stiv tilstand.

Penisring til både penis og testikler

Når du skal finde ud af hvilken størrelse penisring du skal bruge til både din penis og testikler, så er fremgangsmåden mere eller mindre den samme som til ved brug ved penis roden. Det du dog skal være opmærksom på her, er at penis og pung skal være dejlig afslappet. Jeg anbefaler derfor at du tager et varmt bad eller laver en hurtig opvarmning inden.
Selvom metoden er meget lig den første, så kommer den lige for en god ordensskyld her:
 

 1. Første step, er ligesom når du måler til roden af penis. Tag samme greb på målebåndet.
 2. Nu fører du målebåndet bag om både penis og testikler, så tæt på roden af penis som muligt, dog ikke ALT for tæt
 3. Igen skal du sørge for at starte således, at du kan aflæse resultatet på toppen på penis
 4. Målebåndet skal igen være stramt, uden at være for stram.

 
Og ligesom før, udføres målingen 3-10 gange. Igen for at sikre at du har målt rigtig. Du kan eventuelt tage et gennemsnit af dine målinger får det mest rigtige resultat.
 
Nu har du målt, og er klar til at bestille en kombineret penis testikel ring. Denne måling kan du ikke rigtig bruge til noget når det gælder penis forstørrelse. Men du kan bestille den rigtige størrelse penisring.

Penisring ring til penishovedet (penis glans)

En penisring kun til glans er faktisk først noget jeg er begyndt på fornyligt (seneste 2år). Men det føles rart, og giver en god forøgelse af penis hovedet. I studier påvises det gang på gang, at kvinder ønsker en penis som er formet som en svamp – Altså en penis, hvor penis hovedet er større end selve penis skaftet. Ikke at jeg skal skære alle kvinder over en kam, for det skal jeg ikke. Det er blot hvad undersøgelser viser.
 
Når du skal måle for en glansring, så skal du egentlig følge samme fremgangsmåde som med de to andre penisringe. Det eneste du skal overveje, er om ringen skal uden på forhuden, eller under, hvis du ikke er omskåret. Jeg er omskåret, så det giver sig selv for mig. Langt størstedelen bruger dem lige bag glans, med forhuden trukket tilbage.
 

 1. Placer målebåndet som med de andre målinger.
 2. Før båndet om bag penishovedet, så tæt på som muligt, uden at ramme det.
 3. Sørg for at starte, så du kan aflæse målingen på toppen af penis.
 4. Igen, målebåndet skal ikke være superstramt, men det skal stramme til.

 
Og kan du gætte hvad? – Igen måler gentagende gange, for at være sikker på et præcist resultat. Hvis du kan, så anbefaler jeg dig at købe en hoved penisring, som du kan justere i størrelsen. Men den måde opnår du bedst ekspansion.

Nu har jeg størrelsen på min penisring hvad så?

Nu har du målt størrelse til din nye penisring, men hvad skal du så bruge tallene til?
Talene skal du bruge til at finde din nye penisring. Der er nogle standart mål indenfor penis ringe, og de lyder som regel på. 3 cm, 3,5 cm, 4,3 cm, og 4,8 cm. Dette er de normale størrelser. Hvis din måling ikke passer, så frygt ikke. Du vælger blot den størrelse, som er tættest på. Og som begynder, så anbefaler jeg som nævnt et par gange, en gummi eller silikone penisring. Disse kan give sig, så du vælger en størrelse der er lidt mindre end din faktiske størrelse. Og husk på, da du målte, så holdte du ikke målebåndet superstramt.
 
Hvis du skal ud og købe en metal penisring, så er det lidt vigtigere at du kommer så tæt på dit mål som overhovedet muligt. Der er virksomheder som laver dem på mål.
Hvis du køber en ring i metal, som er bare 1-2 cm. mindre end dit mål, så får du svært ved at få den af, fordi penis svulmer op. Hvis du derimod køber den lidt for stor, så falder den af, og det kan gøre ondt i foden. Dobbelt check din størrelse og så på specifikke størrelse som “metal penisring 4,2 cm” eller “metal penisring 42 mm”
Hvis det virker helt umuligt at finde den rigtige størrelse, så kontakt mig, så hjælper jeg dig gerne.

Brug for hjælp?

1 + 8 =

Få din partner til at komme med en penisring

Jeg har skrevet lidt om hvordan en penisring kan forbedre dit sexliv. Men jeg vil lige uddybe det lidt, og komme med nogle teknikker, som kan hjælpe dig med at få din partner til at komme flere gange. Det er ikke alle teknikkerne der er egnet for begyndere, så hvis du er begynder, så bogmærk siden, og kom tilbage når du har øvet dig en lille smule.  Teknikkerne indebære selvfølgelig at du har en penisring på under samleje, og det kan du ikke skjule for din partner. Så tag snakken med vedkommende først, så det ikke kommer som et chock.  De fleste vil synes du er spændende og frækt at eksperimentere med sexlivet. Så vær ikke bleg for at tage snakken.

 

Slowmotion metoden

Slowmotion metoden kan benyttes både med og uden penisring, men den bliver intensiveret en hel del, ved brugen af penisringe. Metoden går ud på at pirre din partner til det ekstreme. Det kræver at du har noglelunde kontrol over din egen orgasme, men det hjælper din penisring dig med. Inden du går i gang med metoden, så anbefaler jeg minimum 15 min forspil, hvor du kærtegner, slikker og fortælle frække/søde ting. Det skal kun handle om din partner.
Fremgangsmåden er således:
 

 1.  Efter forspillet, føre du din hårde penis op i din partner. Du kører den meget stille, men fast helt i bund. Når den er i bund, kigger du intenst på din partner, uden at sige noget.
 2. Efter 20-30 sekunder begynder du at bolle din partner stille og roligt, ikke særlig hårdt eller hurtigt. Dette gøres i 1-2 minutter
 3. Derefter laver du 10 RIGTIG hårde stød, hvor du kører helt i bund. Det 10 stød laver du ekstra hårdt, og du forbliver i bund.
 4.  Du holder penis i bund i 10-20 sekunder, for derefter at bolle din partner alt hvad du kan i 1-2 minutter. Det skal være hårdt, hurtigt og vildt – Gerne med kvælertag – Sørg for det er aftalt inden, hvis du ikke kender din partner særlig godt.

Ovenstående burde være nok til at få din partner til at komme. Hvis ikke kan metoden gentages efter behov og efter hvor god udholdenhed du har.

Penis ring

En penis ring kan gøre dig til en sexgud

Den skiftende metode

Den skiftende metode, er en af mine favoriter. Jeg plejer at benytte om til 3 penisringe til denne metode. Det gør jeg fordi den kræver god udholdenhed, og selvom jeg har fuld orgasmekontrol, så skader det aldrig, med lidt hjælp, så man kan give sig helt hen til sin partner. Jeg benytter en penisring ved roden af penis, en penisring ved glans, og en penisring eller ball stretcher omkring mine testikler. Igen, din partner skal være godt varm, og du skal udføre minimum 15 min. intenst forspil.
 

 1.  Du starter med at bolle din partner fra siden af, dette gør du blidt og intenst, mens du hvisker frække ting i øret på din partner. Dette gør du i 2 minutter
 2. Du skifter nu hen i missionær stillingen, her boller du din partner så hårdt og hurtigt du kan. Dette gør du i 2-3 minutter.
 3. Herefter rejser du din partner op og boller vedkommende op af vægen, mens du tager kvælertag. Igen clear det inden, så det ikke kommer som et chock. Dette gøres 2 minutter.
 4. Herefter kaster du din partner ned på sengen, og boller vedkommende i missionær stillingen igen. Denne gang gør du det dog stille og rolig. Hvert stød, skal gerne tage 10-20 sekunder. Dette gøres mens du kigger intenst på din partner.
 5. Her efter vender du din partner og boller vedkommende i doggystyle. Dette foregår så hurtigt du kan, med middel hårde stød. Dette gøres i 3 minutter.
 6. Til slut, vender du din partner om og boller vedkommende bagfra, som da du startede. Denne gang hårdt og intenst til i begge to får udløsning

Denne teknik benytter jeg mig ret ofte af, men det er også fordi både kæresten og jeg er vilde med den.

penisring sex

Penisring sex mere end forbolder chancerne for en orgasme hos din partner

Penisring med vibrator

Ovenstående teknikker er næste en sikre metode til at give din partner en eller flere orgasmer. Det kræver selvfølgelig at i har en god seksuel kemi, ellers kommer i ingen vegne. Du skal altid huske på, at selvom alle kvinder og mænd er i stand til at få en orgasme, så er det ikke sikkert at du er manden der kan gøre det for dem. Uanset hvor god du er i sengen. Det er et større puslespil der skal gå op.
 
Men hvis i har den gode seksuelle kemi. Du ved, den kemi, som du eller hende ikke er i tvivl om der er der. Så kan ovenstående teknikker helt sikkert hjælpe dig i land. Og hvis du vil være helt sikker, så er en penisring med vibrator en rigtig god ide.
 
En penisring med vibrator giver kvinden en ekstra klitoris stimulering. Så hvis du benytter en af de to teknikker med en vibrerende penisring så kan det ikke gå galt. Men hvad skal du vælge kigge efter når du skal købe en penisring med vibrator? Det hjælper jeg dig med at finde ud af herunder.

Penisring med vibrator: Materiale

Uanset om din penisring skal være med vibrator eller ej, så anbefaler jeg at materialet er i orden. Det skal være godkendt, så det ikke optages i skadelige mængder i penis. Hvis du shopper på nogle af de større danske sider, som sinful og shytobuy, så er du sikker på, at kvaliteten er som den skal være.
 
Hvis du er begynder, så anbefaler jeg som nævnt nogle gange efterhånden, at du vælger en vibrerende penisring i gummi eller silikone materiale. Dette sikre at du nemt kan få den af, hvis uheldet er ude. Jeg har kun set 3 penisringe med vibrator hvor selve ringen har været i metal, men det har været på udenlandske sider. Jeg har ikke selv prøvet dem, men det er et af mine nytårsforsæt.

Penisring med vibrator: Pris og kvalitet

Pris og kvalitet går tit hånd i hånd, og det er også tilfældet med vibrerende penisringe. Hvis du blot skal købe normale penisringe, så kan du godt starte med at prøve at købe nogle af de helt billige. Men når det skal være med vibrator, så skal du gerne betale lidt ekstra.
 
Det du skal kigge efter, det er at der garanti på ringen. Det er også at foretrække at den er dansk produceret, så du er sikker på den ikke indeholder skadelige kemikalier. Det er også en fordel at den har forskellige niveauer af vibration, ellers bliver det hurtigt kedeligt. Pengene er godt givet ud og det bliver sjældent kedeligt.

Penisring med fjernstyret vibrator

Penisringe med fjernstyret vibrator, er det aller bedste når det kommer til penisringe med vibrator, hands down. Det er først fornyligt kæresten og jeg har prøvet en, men er du vimmer, den har været alle pengene værd. Det at kæresten selv kan styre vibrationerne er guld værd.
 
Ja de koster lidt ekstra penge, men igen, som nævnt før, du har en mere alsidig penisring, som ikke bliver kedelig indenfor de første 2-3 år. Der er så mange indstillinger, at du har en ny ring hver gang i rammer soveværelset.

Penisring konklusion

Det var så lidt om penisringe. Indlægget blev langt, som flere andre af mine indlæg, men det skyldes, at jeg prøver at samle så meget indhold om et givent emne samme sted. Ingen siger, du skal læse det hele, du kan blot scrolle til det afsnit, som interessere dig. Jeg anbefaler dog, at man læser alt indhold, for at få den bedst mulige forståelse.

Vi kan konkludere at en penisring ikke kun kan benyttes omkring penis. Det kan den selvfølgelig også, men det kan ligeledes bruge rundt om testiklerne alene eller testiklerne og penis sammen. Du kan bruge din penisring over længere tid, men som begynder anbefaler jeg at du holder dig til 20 minutter.
Hvis du søger en penis ring uden vibrator, så kan du godt starte med at købe de lidt billigere udgaver, og prøve dig frem. Som begynder skal du huske at købe de penisringe i gummi eller silikone, så du nemt kan få dem af hvis uheldet er ude. Hvis du vil have en penisring med vibrator, så skal du op og betale lidt ekstra, for at være sikker på at kvaliteten er god. Du skal gerne tjekke at der er garanti på, og at der er flere vibrations niveauer.

En penisring kan hjælpe dig med at holde længere i sengen og den kan hjælpe dig med at forstørre din penis. Du ved at den virker ved at lukke dit blod inde i penis, så det ikke løber retur i kroppen igen. Du har lært at en penisring kan forbedre dit sexliv mærkant, især hvis du benytter de sex teknikker, som er beskrevet i indlægget.
Som altid, hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt mig, eller smid en kommentar herunder. Hvis du kunne lide indholdet, så vær venlig at give det 5 stjerner.

Kilder og referencer

0 0 Stemmer
Article Rating
0
Hvad synes du? Kommenter gerne!x
()
x