Teorien bag penis forstørrelse er noget omdiskuteret. Man kan ikke helt 100% fortælle hvorfor det virker, men med beretninger fra flere 1000 mænd, konkluderes det, at det virker.

Personligt ved jeg at det virker. Ikke alene har jeg fået en større penis, men den er også blevet meget sundere.

Teorien bag penis forstørrelse er at du udvider de to kamrer du har i penis. Disse virker som to balloner, som du gradvidst træner til, at kunne indeholde mere blod. På denne måde vil du se en penis forstørrelse.

Teorien bag penis forstørrelse – celle vækst

Penis består af det man kalder blød muskel. Denne muskel er ikke en skeletmuskel, som eksempelvis biceps. Ikke destomindre så indeholder den muskel celler. Når man styrketræner, så ved man at væksten sker ved at nedbryde muskelceller, som så opbygges større og stærkere.
Når jeg selv træner penis, så gør samme regler sig gældende, som ved styrketræning. Jeg kan overtræne, så min penis faktisk skrumper og bliver helt hård. Hvis jeg derimod er restitueret ordenligt, så bliver min penis træning mere effektiv.
Personligt tror jeg det er teorien bag penis forstørrelse.

 

Arvæv dannelse

nogle mener, at det er dannelsen af arvæv, som giver en større penis. Denne teori holder slet ikke. Hvis det virkelig var tilfældet, så ville du opleve tab af følelse i og på penis. Det er det omvendte der gør sig gældende. Når du træner penis, så bliver den mere følsom, grundet den øget blodtilførsel. Dette resultere i sidste ende i forhøhjet nydelse.

 

Konklusion

Selvom der ikke er en enegyldigt konklusin på teorien bag penis forstørrelse, så kan det konkluderes, at en penis forøgelse er mulig. Forksere er endnu igang med at undersøge emnet, og jeg vil naturligvis holde jer opdateret, når der kommer noget nyt. I mellem tiden, så vil jeg anbefale, at du læser lidt om penis anatomi og på baggrund af det og din egen sunde fornuft, danner dig din egen konklusion.

teorien bag penis forstørrelse